Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Navy Seals sú neznámy film, ale so známymi hercami (Michael Biehn, Charlie Sheen, Bill Paxton). Akcie sú fajn, ako z 90 rokov, čiže klasika, ale dobre sa na to pozerá. Aj keď Námorná pechota je béčkový film s béčkovym príbehom, len ťažko sa stane s toho hit, ale herecké obsadenie a predovšetkým dobrá reálne spravená akcia dokáže zaujať (cheaty sú vypnuté, takže nekonečno náboj tu neexistuje a nesmrteľnosť tiež). Príbeh je jednoduchý, ale to mi nevadí, pretože to k akčnému filmu patrí. Michael Biehn (znova ako veliteľ) rovnako ako v Terminatorovi, či vo Votrelcoch si zahral po boku Paxtona a opäť dokazujú, že im táto rola sekne rovnako ako uniforma Navy Seals. No tento krát je tu Paxton iba ako vedľajšia postava ostreľovača a jeho rolu "Hudsona" prevezme Hawkins alias hlaškujúci Charlie Sheen. Príjemná nenáročná zábava, s mojím obľúbencom Michaelom Biehnom, ktorá nenudí a predovšetkým poteší fanúšika akčného filmu. 90% - 5* ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Na začátku je deset minut akce, v závěru je deset minut akce a mezi tím devadesát minut, jejichž kvalita je spíše podprůměrná. Michael Biehn opět dokazuje, že nebejt Camerona tak nikdy ničeho nedosáh, bže jeho hereckej talet je žalostnej - filmem se potácí jak chcíplina. Charlie Sheen je výrazně lepší. Prachbídné béčko, které ani osmdesátková atmosféra nemůže zechránit. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem elitní vojenské jednotky tajné tak, že o její existenci panují oprávněné pochyby i na vrchním velení. To mi však nemohlo zabránit v pobaveném pohledu na americké ochránce světového míru nekompromisně zachraňující svět před použitím svých vlastních zbraní. Přestože se přitom kuly pikle, občas se i zabojovalo, tak se ke mně dokázalo ještě zákopem připlížit poučení o tom, že střílet pancéřovkou na potápěče nedává příliš velký smysl a vnuklo mi to i myšlenku na to, že si s kamarády někdy půjdeme pinknout pólo na golfových vozících. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hehe, toto bolo tak roztomilé až som prekvapený :) Že parta z Navy Seals budú neskutočne tvrdí hoši mi bolo celkom jasné. Ale že na bojisku im budeme fandiť podstatne menej ako na golfe, v krčme, na cvičisku (akcia v tesnom priestore vyvoláva úsmev na tvári)... (1) Akcia je staré dobré retro plné ozajstných výbuchov a plameňov, čo akčného nadšenca vždy potešia, ale málokedy sa dajú brať vážne... /Ofšem pokiaľ v tom nemá prsty John Woo./ (2) + taká tá 80´s hudbička akože umelo vytvárame napätie je rovnako roztomilá. A najmä (3) Charlie, Kyle Reese a Paxton z bajúzem! No neskonalí sympaťáci! Nie je to ten film, kvôli ktorému by som bol akčný fanda, ale sentimentalita spravila svoje. Opäť neobjektívne, ale nemenej presvedčené 4*. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

Přiblble "cool" U.S fraška, která se neumí rozhodnout jestli to bude akční film, komedie nebo pubertální popichování přerostle svalnatých vogue teens ... Nakonec to není nic z toho a ve výsledku jen jalově impotentní krávovina bez ducha, příběhu a napětí, provázena radostně rozjuchaným rádiovým popem ... mise dotažena jen do půli, pak už se na to nedalo koukat, došly náboje ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Dennis Haysbert, ktorý stvárnil príslušníka SEALs, si neskôr zahral aj šéfa pozemného ekvivalentu SEALs, a to jednotky Delta Force v seriáli The Unit (2006). (beso74)
  • Rexer (Rick Rossovich) má pri golfe na sebe oblečené tričko s potlačou Martini Ranch. Bill Paxton (Dane) bol v 80-tych rokoch členom tejto rockovej skupiny. (beso74)
  • Niektoré scény z tohto filmu boli inšpirované životom Chucka Pfarrera, bývalého príslušníka US Navy SEALs. (beso74)

Reklama

Reklama