Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suzan Jeremy prichádza v doprovode nového priateľa do jednej z mestských nemocníc pre svoje zdravotné výsledky. Pôvodná formalita sa po krátkom čase mení na nočnú moru. Na jednom z poschodí začína vyčíňať šialený vrah, ktorý od detstva túži po jedinej veci: Suzaninom srdci! (*CARNIFEX*)

Recenze (33)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zábavný film od člověka který momentálně produkuje řadu béček a je spolumajitelem Nu Image. Dříve začínal na tomhle slasheru který se vyrovná i flákům typu Pátek 13. Pošahanej magor co vraždí v nemocnici není vůbec nic originálního ale tenhle film je zatraceně zábavnej a bodycount ač už není vyloženě krvavej tak je aspoň vysokej. Navíc se film nebojí zavraždit dítě za což jsou malé body. Je to dobrý slasher který sice sem tam zakopne a to díky konci ale jinak parádní záležitost. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela slušná vybíjená z nemocničního prostředí, jehož osazenstvo začne vraždit pomatený doktor. Má to spád, atmosféru, sympatickou hrdinku, spoustu mrtvých, dokonce ani ta nahota nechybí. Navrch s hudbou, která silně připomíná Manfrediniho práci z kultovního Pátku třináctého. Jen tak pro zajímavost: film produkoval Menahem Golan, který hlavně v osmdesátých letech zbohatnul na tehdejších trhácích typu Americký ninja, Rambo, Delta Force nebo Krvavý sport. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Úžasná záležitost vysmívající se všem známějším kultům( Halloween) především skvělým bodycountem a slušným gore, o kterém si "zástupce" žánru může nechat jen zdát. Film láká pozornost také díky velmi atraktivní hlavní hrdince, se kterou jsem velmi empatizoval vzhledem k její nepříjemné situaci v nemocnici. 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemocniční slasher, kde jsou všichni nějakým způsobem divní. Jak personál, tak pacienti. Nesedlo mi to přehrávání, ani osmdesátkový vizuál. Pár scén sice vyvolalo shovívavý úsměv a hlavní hrdinka byla docela sympatická, byť se jednalo o tradiční dobovou krasavici s nulovým hereckým potenciálem. Ale jinak jsem se spíš nudil. 30% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Falošné ľakačky tu spočiatku prevládajú nad reálnymi a všetky postavy sa tvária podozrivo, aj keď zo skúseností vieme, že vrah nemôže byť každý. :) Tieto veci pôsobia značne účelovo a úsmevne, ale keď po pomalšom rozbehu nastane v nemocnici niečo ako sprisahanie proti zdravému rozumu hlavnej hrdinky, psycho-slasherová zábava sa môže začať. Škoda len slabšieho vyvrcholenia. Inak je to horor z rovnakého roku a prostredia ako Halloween II. V porovnaní s ním je menej seriózny, no bizarnejší - a to aj napriek absencii nadprirodzeného/nesmrteľného zabijaka - čo rozhodne pokladám za plus. Videné v rámci Season Challenge Tour (Halloweenský špeciál). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Boaz Davidson se v 18. minutě filmu objeví jako vousatý doktor Davidson, který "má ihned volat Pohotovost" a čeká, až hlavní hrdinka na nemocniční chodbě uvolní telefonní automat. (Kolyas)

Reklama

Reklama