Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suzan Jeremy prichádza v doprovode nového priateľa do jednej z mestských nemocníc pre svoje zdravotné výsledky. Pôvodná formalita sa po krátkom čase mení na nočnú moru. Na jednom z poschodí začína vyčíňať šialený vrah, ktorý od detstva túži po jedinej veci: Suzaninom srdci! (*CARNIFEX*)

Recenze (33)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Úžasná záležitost vysmívající se všem známějším kultům( Halloween) především skvělým bodycountem a slušným gore, o kterém si "zástupce" žánru může nechat jen zdát. Film láká pozornost také díky velmi atraktivní hlavní hrdince, se kterou jsem velmi empatizoval vzhledem k její nepříjemné situaci v nemocnici. 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemocniční slasher, kde jsou všichni nějakým způsobem divní. Jak personál, tak pacienti. Nesedlo mi to přehrávání, ani osmdesátkový vizuál. Pár scén sice vyvolalo shovívavý úsměv a hlavní hrdinka byla docela sympatická, byť se jednalo o tradiční dobovou krasavici s nulovým hereckým potenciálem. Ale jinak jsem se spíš nudil. 30% ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Falošné ľakačky tu spočiatku prevládajú nad reálnymi a všetky postavy sa tvária podozrivo, aj keď zo skúseností vieme, že vrah nemôže byť každý. :) Tieto veci pôsobia značne účelovo a úsmevne, ale keď po pomalšom rozbehu nastane v nemocnici niečo ako sprisahanie proti zdravému rozumu hlavnej hrdinky, psycho-slasherová zábava sa môže začať. Škoda len slabšieho vyvrcholenia. Inak je to horor z rovnakého roku a prostredia ako Halloween II. V porovnaní s ním je menej seriózny, no bizarnejší - a to aj napriek absencii nadprirodzeného/nesmrteľného zabijaka - čo rozhodne pokladám za plus. Videné v rámci Season Challenge Tour (Halloweenský špeciál). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela slušná vybíjená z nemocničního prostředí, jehož osazenstvo začne vraždit pomatený doktor. Má to spád, atmosféru, sympatickou hrdinku, spoustu mrtvých, dokonce ani ta nahota nechybí. Navrch s hudbou, která silně připomíná Manfrediniho práci z kultovního Pátku třináctého. Jen tak pro zajímavost: film produkoval Menahem Golan, který hlavně v osmdesátých letech zbohatnul na tehdejších trhácích typu Americký ninja, Rambo, Delta Force nebo Krvavý sport. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zábavný film od člověka který momentálně produkuje řadu béček a je spolumajitelem Nu Image. Dříve začínal na tomhle slasheru který se vyrovná i flákům typu Pátek 13. Pošahanej magor co vraždí v nemocnici není vůbec nic originálního ale tenhle film je zatraceně zábavnej a bodycount ač už není vyloženě krvavej tak je aspoň vysokej. Navíc se film nebojí zavraždit dítě za což jsou malé body. Je to dobrý slasher který sice sem tam zakopne a to díky konci ale jinak parádní záležitost. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Boaz Davidson se v 18. minutě filmu objeví jako vousatý doktor Davidson, který "má ihned volat Pohotovost" a čeká, až hlavní hrdinka na nemocniční chodbě uvolní telefonní automat. (Kolyas)

Reklama

Reklama