Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři letecké nehody ve třech týdnech. Podle americké armády se jedná o útoky islámských teroristů, ale podle leteckého experta McCabea jsou dílem geniálního počítačového hackera. McCabeovi se podaří vytipovat další ohrožené letadlo a dostat se na jeho palubu. To už ale řízení nočního letu ovládá hacker Cain. Cílem příští letecké katastrofy mají být atomové reaktory u Washingtonu D.C. Souboj o přežití mezi nebem a zemí začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ohrany pribeh o hrdinovi, co s nozem a kouskem papiru vykouzli buldozer a vsechny zachrani. CO by to bylo za kyc, kdyby tam nebyl krasna zenska a odporny padouch, ktery je strasne chytry a tresnickou na dortu to je souboj f2f. Kristanna Loken je ale strasna kunda, proto jsem se dival az do konce a ty dve hvezdicky jsou za jeji dve prsa :) ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy dávám odpad, ale tento snímek si nic jiného nezaslouží. Teroristi musí chrochtat blahem, jak je jednoduché ovládnout letadlo bez toho, aby do něho nasadili sebevražedné komando. Pitomina na pitominu. Začíná to producentem, který dal peníze na takový nesmysl, pokračuje to režisérem, který to natočil a vrcholí to biografy a televizema, které takovéto snímky mají ve svém "repertoáru". ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Béčková a Céčková filmová spoločnosť Nu Image ( aka neskôr Millennium Films ) v plnej poľnej. Námet za korunu ( budem veľmi spoilerovať, ak napíšem že je to takmer doslova SPEED v lietadle ? ), herci za tri teplé jedlá denne a vizuálna stránka neokomentovateľná ( snáď ešte tie triky z modelmi vykúzlia úsmev, tie CGI naopak plač ). ()

ssamo odpad!

všechny recenze uživatele

Nuž, jedného krásneho dňa som akousi zlou náhodou objavil a pozrel na JOJke tento film, a teda stálo to za to... Škaredý a zlý týpek s traumou z mladosti ovláda dopravné lietadlo z vanu, jedným joystickom a pomocou Flight simulátora od Microsoftu, a chce as pomstiť za traumu, ktorá mu bola spôsobená. K tomu ešte strašná grafika (ak by to bol film z roku 1993 tak fajn, ale 2002???), herecké výkony adekvátne kvalite filmu... Proste celé zle :DD. Ak by sa to bralo ako komédia (čo evidentne, bohužiaľ, nie je), bolo by to vtipné. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Letadlo, joystick a indický kluk jménem Tobias. To jsou tři věci, které si 12 hodin po zkouknutí tohoto filmu pamatuji. Pokud se vám zdá, že největší blbostí je ten indický kluk s německým jménem, tak jste na omylu. Klasický příklad filmu, který vás chce ohromit akčností a napínat do poslední chvíle, ale vy stejně víte, jak to dopadne a ještě k tomu vám to je úplně jedno. U filmu jsem vydržel až do konce, ale musel jsem si k tomu otevřít láhev sektu, abych se alespoň trochu zabavil. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Indii. (rafix)

Reklama

Reklama