Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pilotný film k sci-fi seriálu (oficiální text distributora)

Recenze (3)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot k jednému z najúžasnejších seriálov ukázal vysoko položenú latku, ale seriálová genialita je len naznačená a rozvinutá až v nasledujúcich dieloch. Tu sa to začalo. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Odyssey 5 další solidní záležitost, začínám si myslet že rok 2000 mělo na scifi nějaký magnet :-). Stejně jako v serii i zde platí zajímavá kombinace humoru s scifi tematikou. Klasické klišé v podstatě vybarvili humorem a nadhledem. Serie pak si udržovala solidní kvalitu. Nezatěžovala se naštěstí nějakými romancemi, a když nějaká byla, jela ve stejné řece. Herci moc známí nejsou, ale narozdíl od třeba takového Jake 2.0 jsou strašně fajn a nevidím tu moc nějakou křečovitost. Hodně mě to překvapilo a je škoda, že se tomu nedalo šanci, nebo to nepřišlo později. Bez debat by to bylo v rámci žánru hitem. Prostě pro ty kdo miluje scifi a trochu i béčkové scifi, rozhodně doporučuji. ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nato, že seriál nemal úspech môže podla mňa iba zlá propagácia a neinformovanosť. Predsa seriál má neuveriteľne silný dej a nie je to fakt len o neviditeľnosti. Ale aj o aspektoch správania sa a využívania takej schopnosti. Tento seriál stále považujem za jedno z naj undergroundových prekvapení! Byť väčšieho rozpočtu, sem tam lepšieho scenára tak tiahneme aj medzi elitu seriálov. 83% ()

Zajímavosti (1)

  • Scenarista a výkonný producent snímku Matt Greenberg se ve filmu objevil jako doktor, který vyšetřoval Dariena (Vincent Ventresca). (Agita)

Reklama

Reklama