Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jan Darův příchod na svět nebyl zcela dokonalý. Jeho matku kdesi uprostřed lesa znásilnili neznámí muži a jelikož se ukázalo, že je těhotná, našel se jí muž, který byl ochoten si ji vzít i s cizím dítětem. Matka ovšem při porodu zemřela a její smrt dával nevlastní otec za vinu Jan Darovi. Ten tedy vyrůstal v domě plném nenávisti a sledoval otcovi erotické hrátky se svými milenkami. V dospělosti se Jan Dara rozhodne zjistit totožnost svého pravého otce a ještě ke vemu se zamiluje do jedné z otcových milenek. Situace se vyostřuje a střet obou hlavních protagonistů je na spadnutí. (Vishnar)

(více)

Recenze (6)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Thajci maji zvlastni filmy. ale tenhle byl zvlastni az moc...neprehlednej a dlouhej. a ani ty krasne thajky to nepozvedly na vic jak na 3 ... ()

May 

všechny recenze uživatele

Jan Dara. Historicke eroticke drama o spleti mezilidskych vztahu zalozenych prevazne na sexu. Prekrasne interiery, hudba, ze ktere se taji dech, prekombinovany dej, ktery v prostredi thajskeho venkova pusobi az neobvykle prirozene. Vypraveni filmu je ale zbytecne slozite. Pravidelne skoky v case kupredu, ktere s sebou nesou vymenu (jen nekterych) hlavnich predstavitelu, aby docilili efektu zestarnuti, jsou silne matouci a znemoznuji snadnou orientaci v tom, kdo je kdo, a neustale divaka nuti premyslet i na ukor pozornosti sledovani deje. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Vizuálně hezká dobovka jako vztahové drama okořeněná decentní erotikou něco na způsob mixu Milenec (1992) a 9 a 1/2 týdne (1986) ? Každopádně pro mne čistě vědeckých důvodů překvapení, že se i v Thajsku točí mírně provokativní erotické filmy dle ještě více provokativních erotických knih. Jinak celkem zdlouhavé až nudné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nedal mu nic, vzal si všechno. Zajímavý příběh, který by se obešel i bez té erotiky, ale ta není nijak prvoplánovitá. Cesty osudu jsou někdy nevyzpytatelné. Nimibutrovi ty historické výlety prostě sedí, nezávisle na žánru. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama