Reklama

Reklama

Walking the Mile

  • USA Walking the Mile: The Making of 'The Green Mile'
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o filme Zelená míľa (1999), ktorý rozoberá rôzne aspekty jeho tvorby: od skvelej Darabontovej adaptácie Kingovej knižnej predlohy cez vynikajúce herecké výkony až po výsledné dielo, ktoré zožalo veľký úspech u divákov i kritikov a ktoré sa umiestňuje na popredných priečkach rôznych rebríčkov (vrátane ČSFD i IMDb). (Rozjimatel)

(více)

Recenze (2)

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

4,5   "We each owe a death. There are no exceptions. But sometimes... oh, God, the Green Mile is so long."   Skvelý dokumentárny film o skvelom filme The Green Mile (1999). Je plný zaujímavých informácii (obzvlášť pre fanúšikov filmu) a je v ňom cítiť tú ohromnú vášeň vloženú do tvorby všetkých dôležitých zložiek (od knihy, cez scenár, réžiu, až po herectvo). Videná pôvodná 26-minútová verzia.   "What did I tell you about following me around? I ain't got time for this documentary shit." ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejkrásnějších Making of, který byl kdy natočený ... Miluju ho a můžu se na něj dívat každý den. Myslím si, že je velká škoda, že ho oficiálně zkrátili jen na 11 minut, protože originální 25 minutová verze je prostě lepší, obsahuje daleko víc zajímavých a vtipných scén, které se podle mě prostě neměly zkracovat. Je krásné, že i k tak smutnému filmu jde udělat tak vtipný, zajímavý a zároveň dojímavý Making of ... Prostě vynikající kousek, který by měl shlédnout nejen každý fanoušek The Green Mile! ()

Reklama

Reklama