Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patnáctiletý Julien (Pascal Sellier) nesměle nakukuje do světa dospělých. Na párty se spolužáky jen nevěřícně sleduje, jak jeho stejně starý kamarád Capo (Stéphane Jobert) osahává holky a snaží se mermomocí „skórovat“. Po večírku potkají v herně Helenu (Mimsy Farmer). Světácký Capo po ní vyjede, ale dívka dá přednost nezkušenému panici Julienovi. Tak se začíná podivný vztah. Helena vyzvedává Juliena před školou ve svém moderním sporťáku a vozí si ho do luxusního hotelového apartmá, které obývá jen s urostlým Aramisem, dogou. Prvním citovým vzplanutím poblázněný školák začíná pomalu zjišťovat, že jeho starší milenka pracuje jako luxusní společnice pro jistou madam Olgu s konexemi na nejvyšší místa. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Třináctiletá Eva Ionesco tu hraje šestnáctiletou Martine, spolužačku hlavního hrdiny zamilovaného do prostitutky. Na stopě jsou mu ostří hoši v čele s Robertem Hosseinem. Ionesco se tentokrát nesvléká, ale ani tak teen erotika nechybí. The Pocket Lover, jak zní oficiální název mnou viděné anglické verze filmu, svým sentimentem a celkovým směřováním dost připomene československou kinematografii. Přestože se nejedná o čistokrevnou komedii, ale spíše romanticko-erotické drama, já tentokrát hodnotím na výbornou. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Spíše jde o jakési romanticko-erotické drama mladíčka s brejličkami a suverénky s poněkud nesmyslným či nevěrohodným dějem. ()

Reklama

Reklama