Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z nevinného domácího mazlíčka se stává vraždící monstrum a postrach celého města.
Po spiritistické seanci Mariiných prarodičů získá její kočka zvláštní démonickou moc. Z krásného, nevinného bílého domácího mazlíčka se tak stává vraždící monstrum, které z již takhle komplikovaného Mariina života, udělá peklo na Zemi. (HBO Europe)

Recenze (3)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když jsem film po několika týdnech snahy konečně získal, zjistil jsem, že na něj nejsou titulky v žádném jazyce, jemuž rozumím. Přesto jsem se rozhodl na něj podívat, výsledné hodnocení tedy může být negativně ovlivněno tím, že jsem nerozuměl jedinému slovu. Ale nemyslím si. Přecijenom příběh o posedlé vraždící kočce nenabízí žádný větší prostor pro přesah a s mizernou režií, triky a atmosférou dialogy nezmůžou nic. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hlavnou hrdinkou je Maria, ktorý býva so svojou najlepšou kamarátkou Isabellou. V byte nad nimi žijú Isabellini starí rodičia, ktorí sa jedného večera rozhodnú usporiadať seansu. Nečakajú však, že sa im do bytu dostane Mariina mačka Athena. Seansa nevyjde, otvorí sa pekelná brána a do mačky vstúpi démon. Začína vraždiť a Maria, ktorá má vízie všetkých úmrtí, ju musí zastaviť. Dávam plný počet. Je to podarená jednohubka, ktorá sa musí páčiť každému hororovému fanúšikovi. Nečaká nás síce nijaký extra masaker (aj keď sa tam našlo zopár podarených krvavých scén), ale horor má naozaj originálny a zaujímavý príbeh, mrazivú atmosféru, je veľmi napínavý a samozrejme nesmieme zabudnúť na bravúrne stvárnenie prekrásnej mačky s diabolským pohľadom. Nemám čo vytknúť, fakt sa mi to páčilo a ani chvíľu som sa nenudil. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak od tohohle jsem čekal daleko více. Duchařina které začne hodně slušně ale nakonec skončí v průměru protože film jakoby se neuměl pořádně rozjet. Je tu pár dost dobře natočených scén ale i tak je to spíše o ničem. Aspoň že tak kočka je kurňa strašidelná. Schmidt by udělal lépe kdyby se více rozjel. Takhle to dopadlo průměrně. Ale i tak to bylo slušný. Ale prostě nic co bych musel vidět víckrát. ()

Reklama

Reklama