Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katka, dcera mlynáře se touží vdát za prince. Jednoho dne, když princ v přestrojení projíždí kolem, se do Katky zamiluje. Ale jeho otec - chamtivý král, mu nedovolí vzít si dceru mlynáře. A tak její otec v domnění, že jí pomůže, rozhlásí, že jeho dcera umí ze slámy upříst zlato. Hamižný král ji tedy povolá na hrad a Katka musí z kolečka slámy utkat zlato, jinak bude o hlavu kratší. V nouzi největší jí pomůže podivný skřítek, který však žádá velikou odměnu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

golfista 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohádka která jen dokazuje, že až na výjimky američani na hrané pohádky kašlou. Jejich úroveň je v průměru daleko horší než u nás :) ()

balba 

všechny recenze uživatele

Nejvíce se mi líbil skřítek RumplCimprCampr v podání J.Kepka a královna (J.Bohdalová).Jinak pohádka je velice poetická a romantická , ale nechybí jí ani vtipnost a ani kouzla.Je to taková normální pohádka pro děti. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Další hraná americká pohádka. Nějak jim stále nemohu přijít na chuť. Přestože českou pohádku Rumplcimprcampr osobně považuji za jednu z našich nejhorších, tak ta americká na tom není o moc lépe. ()

Reklama

Reklama