Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaný film vypráví o mladíkovi Daveyovi, který nemá rád prázdniny a dělá všechno proto, aby si je neužili ani ostatní obyvatelé města Dukesberry. Po problémech, které vyvolává, dostane na výběr - buď půjde do vězení nebo si prohřešek odslouží v civilní službě jako asistent basketbalové ligy dorostenců, které koučuje excentrický Whitey Duvall. V originále všechny hlavní postavy namluvil populární komik Adam Sandler. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Hodne zajimava hodnoceni - je videt, ze bud se tenhle film lidem hrozne libi, nebo jsou jim absolutne znechuceni :) Ja se pridavam k prvni skupine, mozna sem vadna, precitlivela a vubec, ale pobrecela sem si, zasmala se i nahlas a vubec... Tenhle film se mi dost libil. Pro male deti ale rozhodne neni (jen pokud nahodou netusi, co je to "erekce po ranu"). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to vůbec nebavilo, ale Sandler má prostě dar na to udělat postavy, které jsou ze začátku nesnesitelné, ale pak jim stejně budete fandit a přát jim nějaké to štěstí. Klasický příběh outsidera, který všechno, co může, zničí. Ale možná bude mít jednu příležitost. Animačně dobré, herecky (hlasově) parádní. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný filmek o kouzlu Vánoc a Chanuky. Příběh židovského chlapce Daveyho, který se po smrti rodičů stává sobeckým chuligánem. Pak však dostane šanci. Faktem je, že film díky několika vulgaritám pro nejmenší rozhodně určený není, ale i tak je to pohodový prázdninový snímeček. Animace se mi moc líbila a klobouk dolů před Adamem Sandlerem. V životě bych neřekl, že dokáže takhle namluvit řadu postav. ()

vixina 

všechny recenze uživatele

Najprv ma to zaujalo, ale v druhej polovici to už Sandler očividne nemohol vydržať a musel dohnať ukazovanie všetkých možných i nemožných fekálií. Vážne mi nie je jasné, či to malo byť pre deti (naivný príbeh) alebo pre dospelých (úchylárne a nechutnosti, že to jeden pokope v inom animáku snáď ani nevidel). Ono to totiž podľa mňa dospelých až tak nezaujme a deťom by som to tiež nepúšťala - takže sa mi tu rýsuje jedine kategória veľkých detí (akým je vlastne aj sám Sandler, či?). Prečo ale dávam až tri *? Páčilo sa mi, ako boli zvládnuté pesničky, aj texty išli dokopy a dobre sa to počúvalo po hudobnej stránke, a samozrejme neuveriteľná práca s hlasom štvorjediného Sandlera, ktorý daboval ešte aj jeleňa (ale tuším Whiteyho dabing bol v češtine lepší ako originál). No a ostatne milujem túto animáciu zo začiatkov 21.storočia, veľmi príjemne sa mi na ňu pozerá... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mel jsem cekat, ze animak, na jehoz scenari, produkci a dabingu se podilel Sandler nebude uplne normalni. A dostal jsem uchylarnu tezkyho kalibru. Vetsinu casu tak sledujem Daveyho, kterej vypada jak Sandler, jak se mota po meste a kazdyho akorat prudi, tu nekde neco ukradne, jindy nekoho kurevsky urazi, neustale chlasta, pak je mu blbe, nema problem staryho dedka hodit do hoven, proste se chova jak vozraly hovado a hazi u toho hlasky, ktery by se dobre ujali i v sprostejch hranejch komediich. A do toho sem tam nejaky docela chytlavy muzikalovy cislo. Samozrejme na zaver dojde k napraveni, ale na to jsem se tak nak celej film pripravoval, takze to nenasere. Proste hodne netradicni "vanocni" animak, kterej trochu pripomina Grinche, ale je mozna jeste o fous uchylnejsi. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Původní název filmu byl Whitey & Davey. (KucC)
  • Podle režiséra Setha Kearsleyho byly do filmu všechny produkty zasazeny bez dřívějšího souhlasu majitelů. (KucC)
  • Sony Pictures se původně na animaci vzhledem k nákladům a rizikům nechtělo podílet, nakonec to však ředitel Amy Pascal umožnil. (KucC)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama