Reklama

Reklama

Emmanuelle

  • Česko Emanuela (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emmanuella je krásna mladá modelka, která žije v Bankoku spolu se svým mužem Jeanem, který je o několik roků starší. Oba jsou v manželství velmi tolerantní a proto manžel nenamítá když k nim domů přichází mladá Marie Ange, která chce od jeho ženy víc než jen rozhovory... Emmanuelle je ale víc fascinovaná starší Bee, s kterou odjíždí na výlet do divočiny... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez uzardění, že filmem jsem byl v podstatě nadšen, a do kina se vrátil i na pokračování, od kterého jsem si sliboval nápadité rozvinutí myšlenek sexuálního filozofa, jenž Emanuellu na konci zasvěcuje do nejhlubších tajů erotiky. Tzn. že jsem poněkud naivně a zcela proti svým zkušenostem očekával u sequelu vzestupnou úroveň. Až tak na mě tehdy první Emanuella zapůsobila. Škoda, že časy, které přály ambicioznějším erotickým filmům, jsou už nějaké tři desítky let minulostí. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jako čisté porno Emmanuelle selhává takřka ve všech směrech (byť cigareta ve vagině je vtipná), jako nepovrchní, až spirituálně-intelektuální film o hlubších tajích erotiky a filosofickému přístupu k maximální rozkoši samozřejmě selhává ještě více, ba přímo brutálně... ale jako kombinacé obého, jakýsi hloupější skoropokus vytáhnout erotický film do vyššího umění, to překvapivě úplná sračka není. Místy nudná ano, místy směšná rozhodně ano, ale... nikoliv tragicky špatná. A samozřejmě nemůžu přejít i jistou nostalgii ke knize, kterou jsem ve svých třinácti letech náhodou objevil v knihovně rodičů. 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, co si je člověk sežene v mladším věku, aby se na ně podíval jako na něco neskutečně hříšného. Já jsem si film skutečně sehnal poměrně dávno, ale to samo o sobě nic nemění na tom, že jsem se k němu dostal až v současnosti. Moje očekávání byla asi příliš velká. Jedná se o velmi lehce erotický film, kde důležitá je spíše představivost. Fajn, proč ne, ale ve srovnání s knihou, kterou jsem držel v ruce jako skutečně mladý, je tohle přece jen něco, co zas tak nenadchne. Z knihy, i bez obrázků, budete mít větší prožitek. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Emanuela - erotická bohyně mého dětství. I když nejde o nic víc než lehce lechtivý seriál pro dlouhé sobotní večery na Nově, správné erotické dusno tomu rozhodně upřít nejde, hlavní herečka je neuvěřitelně (typicky francouzsky) sexy a když už nic, tak výpravu musí ocenit každý. Komu seriál nestačí, můžu doporučit nepřekonatelnou knihu od Emanuelle Arsanové. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Kouzlo Emmanuelle proniklo do tehdejšího Sovětského svazu, kde si vydobyla oblibu mezi politickými vůdci, kteří běžně sledovali filmy pro širokou veřejnost zapovězené. (Zetwenka)
  • Odhaduje sa, že v kinách videlo film približne 350 miliónov ľudí a takmer rovnaké množstvo na videokazetách. (Raccoon.city)
  • Jedná se o nejdéle promítaný film v kině. Na programu pařížského kina Paramount City byl na programu 10 let a 8 měsíců, během kterých jej zhlédlo 3 260 874 diváků. (pan Hnědý)

Související novinky

Nová Emmanuelle rozšiřuje obsazení

Nová Emmanuelle rozšiřuje obsazení

20.12.2023

Nová verze klasického eroticky laděného dramatu Emmanuelle z pera autorky thajského původu Emmanuelle Arsan je už nějaký čas na cestě na velká plátna. A zatímco nyní už by se první anglicky mluvený… (více)

Léa Seydoux bude Emmanuelle

Léa Seydoux bude Emmanuelle

18.05.2022

Stále více a více populární i obsazovaná francouzská herečka Léa Seydoux má napilno. V následujících dnech budou na právě probíhajícím festivalu v Cannes uvedeny rovnou dva její nové snímky, a to… (více)

Reklama

Reklama