Reklama

Reklama

Emmanuelle II

  • Francie Emmanuelle 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hvězda Sylvia Kristel v pokračování velkého kasovního trháku, jenž v kinematografii zahájil novou éru erotiky. Tentokrát se děj odehrává v malebné scenérii Hong Kongu. Emmanuelle se po dlouhé době vrací ke svému manželovi. Zde zjišťuje, že v jejich domě se zatím ubytoval pohledný Brit jménem Chris. Emmanuelle, hledající stále něžnosti, je manželovým mladým přítelem fascinována. Ale než najde cestu do jeho náruče, čekají ji mnohá dobrodružství v asijském domě rozkoše a také s krásnou a nevinnou Anne-Marií. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

anli 

všechny recenze uživatele

Pokracovani velkeho kasovniho trhaku opet se Sylviou Kristel je o neco malo erotictejsi-zejmena scena v laznich rozhodne stoji za videni-o neco malinko se scenarista vice snazil s pribehem a napady.Na par vyjimek nevyrazna rezie a opet krasne exteriery.Takze jasnych 45%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Presne ten istý prípad, čo prvý diel. Erotický film, ktorý sa hrá na psychológiu, v tomto smere samozrejme nič neponúkne. Ide tu zase viac o tú erotiku, ktorá je znova skôr decentná, aj keď občas nápaditá. Pokiaľ ale máte chuť na poriadny erotický film zo sedemdesiatych rokov, ktorý by vás "rozpálil", určite nesiahnete po tomto titule. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě slabé. Místy je tu náznak, že by tu mohly být skutečně zajímavé, sexy scény, asi nejzajímavější je s akupunkturou, protože to je přece jen něco, co nečekáte, ale jinak je to slabé a vlastně to není vůbec smyslné, ani sexy. Sylvia Kristel je hezká žena, vlastně byla, svým způsobem, ale její Emmanuelle je prostě nudná. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Dal bych i čtyři, ale od erotického filmu (ne porna) očekávám přece jen o něco málo lepší příběh... erotické scény jsou ale většinou úžasné, nejvíc mě dostala ta zmiňovaná scéna v lázních... ()

Galerie (99)

Reklama

Reklama