Reklama

Reklama

Goodbye, Emmanuelle

  • Francie Good-bye, Emmanuelle (více)

Obsahy(1)

EMMANUELLE a její manžel pokračují v nezřízeném životním stylu na Seychelských ostrovech. Nezávazně se milují se snědými domorodci tohoto překrásného ostrova. Jako obvykle si ponechávají absolutní svobodu ve volbě milenců. V momentě, kdy ale běžné milování mezi ní a jedním filmovým režisérem z Paříže přeroste v hlubokou vášeň, manžel začne žárlit a vše se zkomplikuje... Krásná Sylvia Kristel v dalším pokračování erotických dobrodružství smyslné EMMANUELLE. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

otík 

všechny recenze uživatele

Těžce hloupý film o tom, jak sexu chtivá děva žije ve volném sňatku s manželem, který jí dopřává všechny milence i milenky až do chvíle, kdy se Emanuela opravdu zamiluje a chce za svým milým utéct pryč z ostrova. Pak náhle jde veškerá tolerance v niveč a z milého manžela se stane hajzlík, který nepředává vzkazy a pálí dopisy pro Emanuelu. Erotiky je ve filmu docela dost, ale jinak vše je hloupé, levné a hlavně děsně úsměvné a nudné. Hudba: Serge Gainsbourg ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Erotický film, který se vyznačuje - slušně řečeno - fatální nulitou byť i trochu kvalifikovanějšího filmového řemesla, nalézá v Emanuelách nepochybně jeden ze svých vrcholů. Potíž spočívá v jednom: Jedná se o erotický film, který se vyznačuje ... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opravdu tvůrci natáčeli tenhle filmu kvůli příběhu? Pokud ano - a že to tak hodně vypadá - tak prostě šlápli vedle. Film je neskutečně nudným dramatem o tom, že dva manželé nefungují, jako doposud a že se snaží najít cestu přes milence, aby našli smysl života, nebo něco takového. Takový film ani není už možné označit za erotický. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Prekrásne nahé telá ženských predstaviteliek v ultra nevzrušujúcom príbehu. Ani solídna erotika, ani fungujúca dráma. 40% za to, že sa tých 100 minút dalo pomerne v pohode vydržať. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Sylvia Kristel (Emmanuelle) dostala honorár za prvú časť Emmanuelly šesťtisíc dolárov, v jej pokračovaní to už bolo rovných sto tisíc. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama