Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spaghetti western v italsko-španělské koprodukci. Neznámý muž, nazývaný Texas Joe (Anthony Steffen), se díky svým tvrdým pěstem a střeleckému umění začlení do gangu banditů, aby mohl pomstít smrt své ženy, kterou má na svědomí jeden z členů bandy. Když se však bandité chystají přepadnout ranč, Joe jeho osadníky varuje a je prozrazen. Zůstává sám proti obrovské přesile. (Mariin)

(více)

Recenze (3)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Raný spaghetti, který má do značné míry ještě španělský charakter (není tak výrazně italsky manýristický a cynický). Anthony Steffen mi v hlavních rolích nikdy neseděl (poprvé jsem ho poznal v Reinlově Posledním Mohykánovi, kde stál po boku svého rudého přítele Unkase), ale i jinak je tento film celkem průměrný. K nejlepším pasážím patří ta, když dochází k souboji mezi hlavním hrdinou a banditou ve skalnatém terénu, přičemž první má jen jednu kulku a druhý dvanáct...Jinak ale opravdu, bohužel, jenom průměr. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Anthony Steffen bol katastrofalny herec,, len v druhej polke 60. rokov natocil 20 filmov. Toto je jeden z nich, tuctovy spagetak, ktory vysumi z hlavy pomerne rychlo  : 30 % ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Klasika se Steffenem, chvílemi zábavná, chvílemi nudnější. Anthony opět jako mstitel. Eduardo Fajardo tentokrát v roli, která by slušela spíše Kinskimu. ()

Zajímavosti (1)

  • Niektoré časti soundtracku, ktorý zložil Francesco De Masi, sú súčasťou videohry "Red Dead Revolver", ktorá vznikla v roku 2004. (westerns)

Reklama

Reklama