Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Max Mercer zůstane o Vánocích sám, udělá cokoli, aby ochránil svůj domov před vetřelci. (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržal som 40 minút, potom som si to musel pretáčať. Obrovská katastrofa a zrkadlo moderného Hollywoodu ako pračky na peniaze pomocou sequelov, prequelov, rebootov atď. S najhorším možným kastingom, tupým scenárom kde sa budete chytať za hlavu snáď každú scénu, sílenými, nefunkčnými easter eggmi a postavami ktorá ani jedna nie je sympatická. A to fakt že ani jedna. Nejaké vianočné čaro tu nebolo ani náznakom a na to aké zlé filmy vznikli v tejto sérii je tento suverénne najhorší. Základný námet prvých dvoch častí je upravený asi najhoršie ako sa dalo a hlavná postava si pýta facky snáď furt. Najväčšia strata času posledných rokov. Ten kto toto dopozera v kľude do konca musí mať nervy z ocele. ()

Janega odpad!

všechny recenze uživatele

Mazer si zrejme (aspoň si myslím) uvedomoval, že jeho "originálne" poňatie už obohratého príbehu, kde tentoraz vymení role a protagonisti sú lupiči a antagonista dieťa, ľudia nepríjmu a budú sa na to pozerať negatívne. Pretože ono to nefunguje, lepšie povedané ono to naprosto zlyháva vo všetkom aj bez toho, aby som to porovnával s pôvodným filmom. Čo má však zaráža že Disney, ktorý sa pod toto podpísal, a ktorý je výlučne zameraný na príjemné rodinné filmy a primárne na deti, dovolilo tu prezentovať dieťa ako záporáka, ktoré nechce zlodejov zastaviť, ale chce ich zabiť. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako vystihnúť plusy? No v podstate ani len nepomyslieť na nedostižný originál. Nevidieť v tom bohapustú vykrádačku ( ani ňou vďaka nieje ) a zamerať sa skôr na postavičky ( dvojica nútených zlodejov či jedna známa postava z originálu, ktorá si tu ukradla dosť veľký kus koláča ) okolo toho hlavného ´´hrdinu´´, pretože práve on je najhoršou a najmenej sympatickou položkou tohto filmu. Jednoznačný castingový omyl nového tisícročia a najhorší detský výkon za posledných 100 rokov. Troška tej vianočnej atmosféry v mierne trapáckom štýle nezaškodí. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem trojku, čtyřku i pětku, takže moje hodnocení se tak trochu odvíjí od toho co za peklo jsem před tím viděl. A i když vlastně nerad, tak tu jednu * týhle šlamastice rád musím. Je totiž filmovější a člověk nemá tak moc chuť si vypálit oči. Jasně, nudí to, jasně, je to pitomý, hloupý a hnusný. Ale tak nějak jsem to přežil, aniž bych chtěl všechny na place pohlavkovat. To o čtyřce, pětce říct nemůžu. Jediné hezké, funkční scény jsou jen díky originální hudbě z původních filmů. To by se jeden skoro dojmul. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

tak přesně takhle si představuji filmy,které se promítají v pekle v nekonečné smyčce.Původní Sám doma mělo jednoduchou premisu,která ale dávala smysl a i když by zloději ve finálním zúčtování taky nejspíš nepřežili úplně ve zdraví,bylo to (a stále je) extrémně vtipné.Tady premisa nedává smysl a vtipné to není ani trochu.Máme tu malého nesympatického zmrda,kterého rodiče zapomenou doma - ne nešťastnou náhodou,prostě na něj zapomenou protože chrápal v autě - a pak tu máme dvojici "lupičů",kteří ale nejsou lupiči,ale pouze zoufalý manželský pár,kterému hrozí že přijde o dům.Samozřejmě moc rozumu nepobrali a jsou to paka,ale nejsou to záporné postavy a ve chvíli kdy si vezmou do hlavy,že jim MNZ sebral věc,která by jim mohla zachránit domov a chtějí jí zpátky by jim divák dokonce i fandil,jakkoliv to celé šlo vyřešit úplně jinak a úplně v pohodě.Tím se samozřejmě rozjede kolo podivných událostí,které vede k tomu,že na ně MNZ nastraží pasti,ve kterých chce oba manžele regulérně zabít,což se mu nepovede, nakonec se zjistí,že všechno je jinak,všichni si odpustí a stanou se z nich kamarádi.Za ty roky sem si zvykl na prznění klasik ať už jejich přímým předěláním,tak snahou na nich parazitovat a tohle je jedno z nejhorších co sem kdy viděl.Trochu doufám,že bude druhý díl,ve kterém se ukáže,že manželé celé to happy friendship jen hráli a ve skutečnosti chtějí MNZ ulovit a mučit.I tak by sice zůstal tenhle film čistou esencí zla,ale alespoň by divák dostal nějakou satisfakci...0% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama