Reklama

Reklama

Joko Barrett (Richard Harrison) se pokusí se svými druhy Mendozou (Claudio Camaso), Domingem (Luciano Pigozzi) a Richiem (Alberto Dell'Acqua) ukrást náklad uloupeného zlata banditům. Jejich plán je vyzrazen Domingem, Mendoza je zabit při krytí ústupu přátel a Richie zajat a umučen, když neprozradí jejich úkryt. Joko se rozhodne pomstít své přátele a po zabití zrádce zlikviduje i další čtyři lupiče, aby nakonec stanul tváří v tvář překvapivému vůdci banditů. (curil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

fragre 

všechny recenze uživatele

Zde jsou ty špagety správně uvařené a omáčka správně namíchaná. Drsný a švarný hrdina, přesila brutálních nepřátel, půvabná hrdinka (které to ve scéně, v níž se promenuje v korzetu a punčochách úžasně sluší), zašantročený poklad, drama, napětí, skvělý finální souboj.... k tomu dobrá režie, kamera i hudba (titulní skladba Vengeance je vskutku výborná) a působivé exteriéry. V rámci tohoto brakového žánru skvělé. ()

odpadlik123 

všechny recenze uživatele

Tak zatím nejlepší Harrison, co znám. Opětovně nám sice připomíná meloun a po El Roju budí dojem, že se k ničemu nikdy nepřizná a ze svého počínání neobjasní nic, ale i přesto je to pěkný film s krásnou hudbou. Joko/Roco na stopě brutálních vrahů svého kamaráda A. Dell’Acqua v jedné ze svým 100+1 rolí obětí (roztrhání koňmi je ovšem novum) a výčitkami v mysli kvůli druhému kámíkovi, netradičnímu C. Camasovi (byl zjevně šílenec, nicméně génius). Poněkud nečekaně jde vlastně o napínavou detektivku s dramatickým rozuzlením na závěr. Domnívám se, že i Harrison (jako indián!) tu podává výkon skutečně na hranici svých možností, k tomu krásná dívka, kupa obludných gringů i Mexičanů, využity budou ostruhy i šerifská hvězda, podívaná par excellence. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zatial suverenne najlepsi Antonio Margheriti /Danza Macabra, I Lunghi Capelli della Morte/ akeho som videl. Perfektny spaghetti western, nielen o bande hrdlorezov ... masakrozne dobry maketa westernoveho mestecka, perfektne dialogy, od ktorych som sa nevedel odlepit - fakt tak genialne rozhovory som uz dlho nepocul. Rezisersky genialne, vidno ze sa Margheriti pohral s laskou s kazdou scenou .....no a finalny suboj ? Cirociry masaker, tak perfektny zaver filmu som nevidel, nepamatam ..... 90 % ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Klasicky, štýlový spaghetti western o pomste jedného muža za smrť kamaráta. Joko indiánsky miešanec sa vydáva po stope niekoľkých mužov, ktorí mu brutálne zabili kamaráta. Dej nie je zložitý, zábery a kamera skvelá - detaily pohľady , oči, ruky.... Nejaké tie brutálnejšie scény (napr. pri mučení) ... ako býva vo spaghetti westernoch zvykom. Joko ako klasický spaghetový antihrdina, skôr pozerá iba na seba ako na druhých. Prostredie je pochmúrnejšie celkovo aj dej, či záverečný súboj vo fosfrovom dole. Hudba od Carla Savinu je vynikajúca ( skvelá titulná skladba). Toto je ozaj výborné dielko !!! ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Chrabrý Joko proti bandě hrdlořezů, kterou vede homosexuální sociopat Mendosa. Konečný souboj v důl.šachtách je skvělý. ()

Reklama

Reklama