Reklama

Reklama

Hated: GG Allin & the Murder Junkies

  • USA Hated: G.G. Allin and the Murder Junkies
Trailer 2

Obsahy(1)

Dokumentární film o G.G. Allinovi frontmanovi underground-punkové formace Murder Junkies. Dokument byl natočen těsně před umrtím hlavního protagonisty a přibližuje nám počátky formování osobnosti G.G-ho přes jeho buřičská léta, až do jeho posledních chvil. Dokument také obsahuje: rozhovory s kapelou, fanoušky, zaběry z TV show kde se G.G. objevil, soukromá videa a koncertní show a dodatečně i pohřeb. (Pishin)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (24)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Kolega Pishin podal o dokumentu Todda Phillipse naprosto vyčerpávající informace a mě nezbývá než dodat, že režisér zde odvedl skutečně výbornou práci. Dokument je zajímavý (ostatně celý život GG Allina byl extrém nad extrém) a obsahuje všechno, co by správný pořad o muzikantovi obsahovat měl. informace o Allinovi zde podává hlavně jeho bratr Merle (kterej by si zasloužil dokument ještě extra pro sebe, protože je to fakt šílenej řízek..), pak fanoušci a hlavně kolegové z GGho skupiny Murder junkies...a vlastně vůbec všichni co snad GGho znali. PS: nejen pro fandy bratrů Allinů, ale určitě pro všechny, co se zajímají o hudební underground vůbec. Protože přátelé - dokud jste GG allina a jeho skupinu neslyšeli (a hlavně neviděli), tak věřte, že o nejtužších hlubinách hudebního undergroundu nemáte ani potuchy. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jedni ho mají za manipulativní tupý exhibicionistický hovado, druzí za geniální nepokojnou duši umělce, odproštěnou od vězení téhle společnosti. Když se zapíšete do historie rock n rollu jako její vůbec nejextrémnější a nejvíc nevypočitatelný individuum, když mnozí i 20 let od vaší smrti litují, že nezažili jednu z těch věhlasných shows, kde mohla kdekomu a z ničeho nic z pódia přilétnout do obličeje nejen pěst, ale i vaše čerstvě vykaděný hovno, když máte tenhle status legendy... Pak už by vás snad ani nemuselo mrzet to, že jste se namísto slibované (sebe)vraždy na pódiu bohužel "jen" zfetovali k smrti jak běžná rocková star nebo chudák děvka z ulice. GG se absolutně s ničím nes*al, a za to prostě nejde než vzdát respekt. LIVE FAST/ DIE. Vidíte, a já měl ten dojem, že jsem HATED viděl už kdysi dávno před lety... ()

Reklama

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

GG Allin (1956-1993) - jednoznačně NEJVĚTŠÍ MAGOR V DĚJINÁCH MUZIKY!!! Šílenec, agresivní vymletej rasistickej sebedestruktivní magor s nespočtem duševních chorob, kterej to všechno myslel asi fakt vážně.. Ano, větší vzdor a opovržení systémem a společností jako takovou jsem asi nikdy jinde a u nikoho jinýho neviděl a pravděpodobně asi ani neuvidim....ale pokud vezmu v potaz právě jeho duševní stránku, ani to vlastně nemá váhu. Protože i vzdor a opovržení musí mít nějakej smysl. A u něj to nebylo nic víc než NENÁVIST K ČEMUKOLIV A KE KOMUKOLIV, nic víc. Bohužel. To bychom mohli pak uctívat sériový a masový vrahy atd... Nemůžu brát člověka, kterej je neustále nebezpečnej veškerýmu svýmu okolí. A působil na mě navíc nepříjemně depresivně, ale to by asi ocenil. Možná by mu to ale bylo úplně fu(c)k. A pokud mám hodnotit tenhle dokument, tak jsem se vcelku dozvěděl to hlavní o tomhle bláznovi a o to asi v každym dokumentu jde, takže OK.. Rozhovory s nim a zvlášť jeho koncerty, ze kterých je toho k vidění dost, jsou hezkým nahlídnutím do mysli TOTÁLNÍHO šílence! PS: Když jdu na koncert, nechci, aby mi zpěvák rozmlátil hlavu a házel po mě svoje hovna... Ale co člověk, to jinej vkus :-) PS2: A ano, rozhodně se jedná o ten největší UNDERGROUND v historii všech historií. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Čo povedať o dokumente o človeku, ktorého správanie nie je nijak racionálne vysvetlené a na otázky svojej motivácie reaguje len vulgarizmami alebo hovorí mimo misu? Dokument, ktorý je taký ako GG Allin - špinavý, hnusný, stačí ho vidieť raz. A možno práve preto je tak dobrý a ojedinelý. GG bol imbecil, ale jeho "hudbu" si rád vypočujem a tento počin ma dosť pobavil. Aj keď on by nato určite sral. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Todd Phillips si pro svuj prvni snimek vybral udergroundovou postavu americkeho punku G.G. Allina. Dokument se tedy zameruje na frontmana skupiny Murder Junkies a snazi se mu porozumet a ukazat nam jej v jinem svetle nez je znam. G.G. Allin je buric a je to punker kazdym coulem. Na svych koncertech vetsinou vystupuje nahy, defekaluje na podiu, bije se s fanousky, vystupuje pod vlivem drog, nikdy nedojede jedinou koncertni snuru dokonce, protoze konci vetsinou v nemocnici, bud diky drogam nebo zraneni, ktera si zpusobil pri potyckach a jako underground star ci nenavideny(hated) take odchazi z tohoto sveta kdyz se v 1993 predavkuje heroinem. Dokument obsahuje rozhovory s hlavnim akterem a kapelou tesne pred jeho umrtim a zaroven take konfrontaci s fanousky. Dale se zabyva jeho mladim kdy s bratrem(hraje s nim v kapele Murd.Junkies) ziji na venkove pod prisnym dohledem fanaticky "vericiho" otce. Otec je natolik presvedceny o vyjimecnosti sveho syna ze mu dava jmeno Jesus Christ Allin (ktere si zkratil na G.G)...bouhzel G.G. s bratrem nabiraji smer o 360° jinam a svoji vyjimecnost ukazuji jinak a jinde.... Velice zajimavy dokument, ktery se me dostal do rukou ciste nahodou takze pokud si chcete rozsirit vedomosti o undergroud postavicce americkeho punku, tak smele do toho. 70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • V tomto dokumentárnom filme sú použité urývky z piesní „Die When You Die“, „Gypsy Motherfuckers“, „Snakeman's Dance“, „Fuck Authority“, „I Wanna Kill You“, „Suck My Ass It Smells“, „Carmalita“, „Cunt Sucking Cannibal“, „Bite It You Scum“ a „When I Die“. (MM_Ramone)
  • Záběry z hotelu St. Marks, kde GG Allin sedí na posteli a odpovídá na dotazy, nejsou pořízené v hotelu, jelikož vedení podniku nabylo podezření, že chce režisér Todd Phillips natáčet nějaký druh pornografie. Ve skutečnosti jde o naaranžovaný Phillipsův pokoj na koleji, jen kousek od univerzitního kampusu. (J.Lajner)
  • Neoficiálním producentem dokumentu se stal sériový vrah a nekrofil John Wayne Gacy. Režisér Todd Phillips mu do vězení poslal fotku GG Allina, padesát amerických dolarů a psanou žádost o zhotovení obrazu. Tak se také stalo a podepsaný obraz byl následně vydražen. Výdělek částečně pokryl financování dokumentu. (J.Lajner)

Reklama

Reklama