Reklama

Reklama

Válečný akční sci-fi horror. Ocitnem se v exotické Latinské Americe, kde válka v Nikaragui vrcholí. Avšak tajemné síly zla napomáhají „prokleté“ četě přemoci a přežít všechny úklady války. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (9)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po výborně béčkovém trashy Smrtelná kořist jsem se rozhodl že prostě musím vidět Lost platoon který mi je žánrově ještě blíž. Nicméně mě čekalo nepříjemné zklamání. Upíři ve válce jsou fajn ale tady by se to obešlo v pohodě bez nich, přeci jenom jsem kolikrát zapoměl že koukám na upíří horor. Spíš na hodně špatný akční film skoro bez akce, navíc tam kde byla Kořist zábavná tam je Četa skrz naskrz průměrná. Neříkám že je to špatnej film ale rozhodně to není ani dobrej film. Zkouknout jedině v případu nouze. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně dlouho jsem sháněl tento válečný kousek s hororovými prvky a až teprve nyní, se mi to po několika letech konečně povedlo. Proč když je to céčkový brak a má na netu nízké hodnocení? Vlastně ani nevím, snad jen proto, abych jej měl ve své sbírce a navíc mám rád mix žánrů a válečné horory rovněž. V tomto případě však musím smutně konstatovat, že tenhle kousek je skutečně hodně špatný a to po všech stránkách. Drtivá většina akčních pasáží je dost úsměvná (no spíše trapná) a soustředí se jen na krátkou přestřelku, kde půl minuty na sebe všichni pálí bez hnutí, aby následně jeden po druhém popadali, sem tam vybuchne granát, nebo to okoření nějaký ten debilní dialog. On celkově scénárista a režisér v jedné osobě pojedl dost vtipné kaše, protože nás doslova zásoboval naprosto debilními situacemi a nějaká upírská mytologie mu byla absolutně u prdele. Možná to mělo v sobě skrývat nějaké to morální poselství, ale jeden by se z toho málem unudil k smrti. Závěrečná pasáž a boj upírů proti sobě už toho moc nezachránil. Ale alespoň díky těm pár záchvěvům trošku zajímavé podívané tomu můžu dát podprůměrné ohodnocení a ne rovnou ODPAD. 30% ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

100% low budget přestřelka u Priorovic doma za barákem, 0% upíři. Čekal jsem víc. Třeba nějakou srandu. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Nápad je to vskutku fajn, ale to zpracovaní? Akční scény jsou mizerné, napětí slabé a celkově absolutně nehororové. Jen snad to válečné prostředí by s odřenýma ušima prošlo. Nízký rozpočet je vidět na první pohled. No a o upírech už ani nemluvím. Ti zde pijí jedinou krev a to tu divákovu. Bohužel špatný film. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nejak si stale nemozem spomenut ze o com to bolo, aha , distributor mele cosi o exotickej Latinskej Amerike a state Nikaragua ... no podla mna bola ta prestrelka skor pri Priorovej garazi ... akurat herci mali plnu hubu kecov o Juznej Amerike Tento film si zasluzi moj sucit,m jo, tento film ma moj plny sucit : 15 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama