Reklama

Reklama

Bílé šílenství

  • USA White Fury
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dva mladé páry se na víkend vypraví na sněžných skútrech do chaty v horách. Se setměním jim ale na dveře zaklepou dva ozbrojení a nebezpeční bankovní lupiči, toho času na útěku... Ultralevné akční béčko třetiřadého producenta, scénáristy a režiséra Davida A. Priora v produkci fabriky na akční a sci-fi béčka AIP (ACTION INTERNATIONAL PICTURES). (choze)

(více)

Recenze (3)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle béčko jste ve videopůjčovně mohli přehlédnout opravdu jen stěží. Na obalu VHS sněžné skútry s rozzuřenými ozbrojenci v bílých kombinézách a v jedné z nich vězí sexy bruneta s impozantním poprsím deroucím se ven. Priorovky hodnotím maximálně dvěma a minimálně jednou hvězdičkou, ale tohle je prostě čistý odpad. Mimořádně dementní a nudný scénář působící dojmem, že byl improvizován na place, režijně, herecky a technicky bída a nastavované finále (kdy se všichni střelí do ramene), které bylo tak blbé (rozuměj křečovitě nelogické), že to u nás mlátilo dveřma a ještě chvíli asi bude. Akce darmo mluvit a naštvalo mě, že zatímco úděsně dlouhý úvodní klip se snowboardy se ještě zrecykloval na konci filmu, akce v bance byla kraťoučká a trestuhodně odbytá (sice při ní zařve dost lidí, ale natočená je krajně idiotsky). Taky se nemůžu zbavit dvojího podezření - že jde o dost možná nejlevnější Priorův film a že ty dialogy mezi hlavním hrdinou a lovcem lidí v závěru filmu ("SEŠ FAJN KLUK." - "NEJSEM KLUK, JSEM CHLAP." - "JO, TO SEŠ.") doprovázené dlouhými pohledy z očí do očí a úsměvy, měly silný homosexuální podtón. Aspoň že záporáka se podařilo Priorovi jako už tradičně obsadit dobře. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tady se lidi budou divit. Předchozí komentář odpad a ten můj za plný počet bodů. Nebudu se nikterak omlouvat,že dávám za pět. Mě se film líbil tak,že mé hodnocení je s čistým svědomím. Film je stavěn řekl bych normálně,nejsou tam,žádné přehnané věci,které by film jen snižovali. Takže to jde normálně jak to jde,ocěňuju jen to,že Prior dokázal pět minut zabírat kluka na snowbordu,takhle zabil čas a pak,už to jde normálně. Chvíli rukojmí,pak uprchlící a pak se z nich stávají lovci a finále s bazukou nemělo chybu. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

No konečně Treš, v kterym je k poslechu taky nějakej ten treš. Jinak to ale vypadá, že Bílé šílenství padalo hlavně v karavanech filmařů. ()

Reklama

Reklama