Reklama

Reklama

Zombie Bloodbath 2

  • USA Zombie Bloodbath 2: Rage of the Undead

Obsahy(1)

Městečko Tapaka, nedaleko Kansas City. Rok 1945. Farmu na samotě přepadnou dva muži. Zanedlouho se ukáže, že oběťmi nebudou farmář a jeho žena, ale útočníci. V okolí totiž existuje satanská sekta se sklony ke kanibalismu. Jeden z mužů je sněden, druhý oblečen jako strašák a ukřižován.

Přítomnost. Z kansaské věznice prchají tři vězni. U cesty si jeden z nich všimne strašáka visícího na kříži a jeho šaty si obleče. Strašák se probírá ze spánku a probouzí své přisluhovače. Útok zombies začíná. (Weissik)

(více)

Recenze (1)

Weissik 

všechny recenze uživatele

Špatný, špatný, špatný, špatný... První díl byl celkem hrozná podívaná. Druhý díl je sice o něco slibnější, dvě hvězdy si však zaslouží jen těsně. Děj tradičně přiblblý, nelogický, nedomyšlený a rádoby cool. Postavy jsou hrozné i na amatérský horor. Na druhou stranu si v tomhle filmu může divák prohlédnout řadové Američany, žádné holywoodské vychrtlíky. Děs. A opakované hrátky se sklem a střepy ? Pokus o nechutné mučení? Tak ten teda nevyšel. Jak tak koukám, za co já jen dávám dvě hvězdy? ()

Reklama

Reklama