Reklama

Reklama

Zombie Bloodbath 3: Zombie Armageddon

Obsahy(1)

Třetí a poslední část volné trilogie Zombie Bloodbath.
Budoucnost. Zombies napadli vojenskou základnu a vítězí. Ženou se komplexem dál a dál. Vojákům nezbývá než ustupovat. Ústup je však jen léčka. Dav zombies vleze do pasti a je uvězněn v nákladním kontejneru. Zanedlouho se s tímto kontejnerem na palubě vznese raketoplán, který se svého nákladu zbaví v uctivé vzdálenosti od Země. Nešťastnou náhodou se však kontejner dostane do černé díry a je vyvržen v roce 2000 na oběžné dráze Země. Přistane přímo v nákladovém prostoru jiného raketoplánu...
Přítomnost. Americká střední škola. Dva studenti se svou amatérskou radiostanicí zjistí podivný signál. Zdá se, že jde ze školního suterénu. Vypraví se tedy za ním a pod školou objeví komplex jeskyní. Ke svému úžasu tu naleznou raketoplán s kontejnerem na palubě… (Weissik)

(více)

Recenze (1)

Weissik 

všechny recenze uživatele

Mám jasno, která filmová série a zombie horor jsou nejhorší. Je mi líto, ale je to trilogie Zombie Bloodbath. Třikrát jsme svědky stejného schématu. Skupina lidí trávící někde svůj čas narazí na hordu zombies a utíká. Vydává se někam na cestu. Cestou na ně zombies několikrát znovu útočí. Poté máme možnost prohlédnout si cáry masa, která zombies pojídají, v několikaminutových záběrech. Někdo ze skupiny má nápad jak zombies zastavit a na závěr je opravdu zastaví. K tomu je třeba připočíst hloupou zápletky, amatérské výkony, nesnesitelné přehrávání, nesympatické postavy a ošklivé herce, zombies, kteří se umí jen kolébat, ale člověka ulovit nedokáží a mnoho další hloupostí, nelogičností a zbytečností. Čekal jsem, že po prvním a druhém dílu (1993, 1995) se ve filmu z roku 2000 dočkám lepšího příběhu, lepšího zpracování a lepšího filmu vůbec. Opak je pravdou. Divím se, jak Zombie Bloodbath může mít status video film. Kdo by byl ochotný něco podobného vydat na VHSce??? Snad jen tvůrci. Přátelé, kteří oceníte dobrý zombie horor, tohle je naprostá ztráta času a naprostá urážka vkusu a intelektu. Takže berte můj komentář jako varování k celé této sérii. Jdu si rovnou zapnout Úsvit mrtvých, abych si spravil chuť. ()

Reklama

Reklama