Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Austrálie Undead
Trailer

Obsahy(1)

Rene sa po istom čase vracia do svojho rodného mestečka Berkeley, kde kedysi vyhrala v súťaži krásy. Na obyvateľov tohto malého, kľudného mestečka sa však zakrátko zosype spŕška meteoritov, ktoré zdá sa okamžite menia zasiahnutých ľudí na nemŕtvych. Rene pri strete s nemŕtvym prichádza o priateľa a útočisko nachádza na farme tajomného chlapíka s trojhlavňovou brokovnicou menom Marion. Nemŕtvi však nie sú všetko čomu musí skupinka preživších čeliť. Obloha sa zatiahne divnými mrakmi, atmosféra sa sfarbí do modra, začne nebezpečne pršať, ľudia postupne miznú a najhoršie na tom je zistenie, že sú oddelení od okolitého sveta vysokou stenou siahajúcou až k oblakom...

UNDEAD je nezávislý film bratov Spierigových, podľa ich vlastného scenára, ku ktorému robili aj špeciálne efekty. Film je viditeľne inšpirovaný rannou tvorbou Petera Jacksona. Bol nominovaný a aj získal pár cien na rôznych festivaloch a vďaka nemu si ich všimol Hollywood, kde dostali šancu natočiť ich ďalší film DAYBREAKERS (2008), tentokrát o upíroch a s veľmi zaujímavým obsadením. (petero)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

To tak jednou emzáci blbli a způsobili na Zemi prekérku. Snažili se to napravit, ale lidi si to vyložili po svém a bylo z toho spousta mrtvých. A nemrtvých. Velice netradiční zombie sci-fi se zamotaným dějem o podivných událostech v jednom australském městečku. Jen teď nevím, jestli když potkám zombii, tak jestli jí vlastně mám, nebo nemám oddělat. Krom toho dobrá atmosférická hudba. Mně se ten film líbil, je to něco jiného a třeba se zblázněte, zapšklí intoušci. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Nic extremne prevratneho, ale co se da delat, kdyz se aktualne nic moc lepsiho netoci ;[[ Mne se to taky moc nelibilo, teda aspon ta druha pulka, ked se zacalo s vysvetlovanim, co se deje a film se zacal tvarit vazne... Prestala byt sranda a uz to nejak neuridili.... Ale prvni pulka byla slusna - na takove australske krovaky az moc ;]] Pro zombie fany: MUST SEE!!! ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak pustil jsem to a čekal co se bude dít aniž jsem si přečetl o čem že to má být ,ale název hovořil jasně. Doslova jsem několikrát nevěřícně kroutil hlavou co že to jako má být. Meteority padající z nebe dělají z lidí zombi dobrá to se dá pochopit ,ale když rybáře napadne zombi ryba respektive její půlka nebot druhou přetal meteorit a rybář jí dává několikrát pěstí až jí revolverem roztřílí ,tak jsem nevěděl mám li se smát a nebo to vypnout nakonec jsem udělal to první. Skupina přeživších lidí v čele s dvěma policistama z nich si jeden pořád hraje na zákon působí poněkud divně. Kyselý déšt se projevuje tím ,že se z lidí kouří.Asi nejlepší scéna je v obchodě ,kdy do jednoho zombi zapíchnou rýč a on se nemůže dostat hlavou s rýčem přes strop tak dlouho do něj naráží až mu hlava krásně pukne. Nebo když si žena vezme násadu od koštěte napíchne na ní kotouč pily a rozseká tím všechny zombí nemělo chybu. Jenže pak se to celý vrtlo do scifi objevili se mimozemštané lidi byli parskem vysáti do vesmíru ,aby se očistili. Nakonec byla čistka dokonána a mimozemštani odlítly lidi se vrátili ze zombi se stali zase normální lidi až na ty ,kteří byli postřeleni a nechápali co že se jim to stalo. Jenže nic není na stálo..... ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jaj, nemám rád tieto amatérske filmy, hlavne keď postavy v záberoch nečinne postávajú, dialógy sú obmedzené na minimum a (ne)herci sú úplne trápny. Celý film sa človek musí pozerať na nezmyselné pobehovanie a konanie postáv aby sa dostal k zaujímavej pointe ktorá mi celkové hodnotenie filmu však nezmenila. Zombie filmy mám rád, ale toto nemá ani na taliansky trash 80tych rokov. ()

JAhny 

všechny recenze uživatele

Nádhera....sorry všetci hodnotiaci predo mnou :)...Tento film sparodoval asi všetko, dávno som sa tak z chuti nezasmial. Už tá prvá k zemi priklincovaná babička hovorí za všetko. Čo sa týka scenáru, tak taký sa môže zrodiť iba v hlave človeka, ktorý by vyhral nonstop ligu v prehistorikovi. Klobúk dole :))) ()

Galerie (15)

Související novinky

Kapitán Blood ve vesmíru

Kapitán Blood ve vesmíru

04.08.2009

Včera jsme tu měli piráty karibské, dnes se střežte pirátů vesmírných. Studio Warner Bros. se rozhodlo natočit novou verzi klasického dobrodružství z roku 1935. Captain Blood byl jedním z filmů,… (více)

Jakubisko, třes se!

Jakubisko, třes se!

13.05.2007

...říká Julie Delpy, kterou známe především z dvoudílné konverzační romance Před úsvitem a Před soumrakem. Julie už několik let spřádá plány na film o Alžbětě Báthoryové. K němu si sama napsala… (více)

Reklama

Reklama