Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clive Owen ako nájomný vodič má previesť agenta so záhadným kufríkom (Don Cheadle) za každú cenu. Do cesty sa im ale vpletie helikoptéra, ktorá lieta nad nimi a snaží sa ich neprestajne zostreliť a zabrániť tak zásielke. (genetique)

Recenze (125)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejlepší reklama na BMW, kterou můžete vidět. Clive Owen nemá tolik prostoru jako v minulých reklamách, ale přesto s hereckým obsazením okolo sebe dělá divy. Pomáhá mu v tom hlavně Joe Carnaham, který dokazuje, proč je tak vysoce ceněný režisér. Perfektní peklo s "průhledným" záběrem, který však nic nezkazí a já bych si hned moc rád šel koupit BMW Z4, už jen pro ten pocit... ()

erased 

všechny recenze uživatele

Promyšlený příběh, zajímavá forma, navrch zdravá porce patosu - typicky perfektní Carnahan. Bezpochyby nejlepší The Hire, který mě sice oproti třeba takové Star nedonutil běžet s vkladní knížkou k nejbližšímu dealerovi BMW, na druhou stranu je jedinný z celé série, který jsem si užil jako opravdový film. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší ze všech dílků s neohroženým řidičem nabušených BMW Clivem Owenem. Již první záběry dokáží rozpumpovat krev v žilách efektním ostřelováním pasažérů ve sportovním autíčku, zbytek stopáže pak naštěstí probíhá v podobném duchu - dokonce se dostane i na několik dramatickým momentů. Robert Patrick a Ray Liotta příjemně překvapili svým mihnutím; jakto, že nejsou v titulcích :-)? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

BMW Z4 3.0i jede necestou možná ještě lépe než cestou, kulky přitom nijak neovlivňují jeho jízdní vlastnosti a já musím opětovně s potěšením konstatovat, že tato reklama svádí ke koupi vozu. Příběh mne taky bavil, ale představa, že bych ohrozil svůj život jenom proto, abych zachránil libovolného českého politika, mi připadá hodně směšná. ()

Zajímavosti (2)

  • Vozidlo, které ve snímku Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Související novinky

Remake, plagiát a krásná blondýna

Remake, plagiát a krásná blondýna

08.12.2006

Reese Wintherspoon, šarmantní rodačka z Louisiany a nejlépe placená herečka součastnosti, se po své úspěšné oscarové kreaci ve filmu Ticker. Zlý výběr, nebo skrytý záměr? Uvídíme po premiéře někdy v… (více)

Reklama

Reklama