Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý chce milovat a být milován. Francouzská hořkosladká komedie.  Číšník Antoine je zosobněná laskavost a nikomu nedokáže nic odmítnout. Jednoho dnes narazí v parku na zoufalého Louise, který se chce oběsit. Antoine mu jeho úmysl rozmluví a rozhodne se mu pomoci. Do té doby žil Antoine jistým, radostným životem a vše se mu dařilo. Ale příchodem Louise, který se nějak nemá k odchodu, je v jeho životě najednou všechno jinak. Dokonce i v lásce ztrácí svou jistotu. V hlavních rolích této milostné komedie se objeví francouzské herecké hvězdy - Daniel Auteuil a José Garcia. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Roztomilá komedie plná trapasů a trapásků, Frantíci to zkrátka umí. Podlehla jsem prostředí restaurace, která má svého someliéra a vinný sklep. I francouzská mentalita je mi více než sympatická, proto má film u mě velké plus, stejně tak D. Auteuil. Výtečně zahrál věčně pobíhajícího pikolíka a po práci lepiče zlomených duší. Až se trochu chlapec zamotal. Konec nečekaný, já být Louisem, zakroutím mu krkem jako když ždímám hadr. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Prý má jít o komedii s francouzským šarmem.Bohužel,jediným francouzským šarmem oplýval představitel hlavní role Daniel Auteuil,ve filmu však byl problém onen šarm najít.A přitom to z počátku vypadalo,že se bude jednat o slušnou podívanou /scéna u babičky/.Pak si na další úsměvnou scénu musíte počkat.Celý děj je roztrhaný ve směru,kterým se ubírá a neustále jsem se musel ptát zda je o komedii,tragikomedii,hořký příběh,či romantiku.Nezabírá ani velmi barevná kamera a hudba,která působí nesměle,jakoby podtrhovala herecký výkon José Garcii,než děj samotný.Tomuto filmu chybí kompaktnost a drive,byť pár svěžích momentů uvidíte. ()

Reklama

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Nelze s čistým svědomím tvrdit, že by základní dějové či žánrové schéma příběhu bylo nějak originální. Svou kombinací situační komedie, romance a frašky připomíná ze všeho nejvíc staré americké screwballové komedie, jeho půvab je ale právě ve způsobu, jakým jsou tyto ingredience přefiltrovány francouzským způsobem vyprávění. Spíš než tempo a bláznivý gag akcentuje středostavovskou pařížskou každodennost a jemně tragikomickou podstatu dospěle nejistých hrdinů, kteří se ocitli v nevyhnutelném soukolí osudu. (Iva Hejlíčková, Ci 04/2008) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Ta trojka je ovlivněná asi magnetem, který má v sobě někde zabudovaný Daniel, jinak to byla opravdu jen slaboučce pocukrovaná trojka, kde jsem se snad trochu víc pousmála jen té scénce v restauraci, kde se všichni sešli a kdy hrál Daniel bezvadně nervního Antoineho, který se tam setkává s údajným dodavatelem. Celkem příjemné, relaxační pokoukání, nic víc.....ale hezká muzika tam byla, to ano. ()

jiricek86 

všechny recenze uživatele

Tahle francouzská komedie mě příjemně překvapila. Parádně vystavěné situace, jednoduše ale rafinovaně zapletený příběh s množstvím něžně komických scének. Někde jsem se smál nahlas a romantická linie mě potěšila svou přirozeností a originalitou. Formální stránka v pořádku, neruší ani se nesnaží o větší invenci cestou zlatého středu. 88% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama