Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (392)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Terminátor, Návrat do budoucnosti, Star Wars a Star Trek v jednom, s přidanými rodinnými hodnotami, příjemným humorem a typickým šarmem Ryana Reynoldse. Velkou díru do světa to neudělá, vzpomínat se na to moc nebude, ale příjemně se na to kouká a tak nějak to pohladí na duši. Freeguy zůstane často opakovanou kultovkou, ale i takovéhle jednohubky jsou důležité a počáteční slovní přestřelka mezi mladým a starým Adamem je super. 70%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Béčko jak řemen. Adam míchá a recykluje dávno použité nápady do zábavného koktejlu hlášek, narážek a pomrkávání. Reynolds je zase jednou stejný, ale jeho mladší já je ještě lepší. Sympatický klučina je srdcem celého toho zamotaného příběhu. Levy je pořád nezajímavý režisér, ale má štěstí na scénáře. Nostalgie, popularizovaná věda, rodina, prachy = recept na úspěch. SPOILER: Hulk je Deadpoolův táta! ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Já blbec jsem se po slušných upoutávkách docela těšil a po překvapivě zábavném Free Guy čuchal příjemné rodinné sci-fi překvápko, které nám připomene milované pecky Spielberga a Zemeckise. Bláhově, nutno dodat. Levy je totiž rutinér, jenž zmíněným pánům nešahá ani po kotníky. Reynolds, který by měl film táhnout, samozřejmě znovu rozjíždí svůj repetitivní shtick, kdy mele s kadencí Kevina Harta, ale není vůbec vtipný a bohužel ani sympatický. To je docela problém, když proti němu stojí neskutečně vlažná záporačka (Catherine Keener mi chvílemi bylo skoro až líto) a Zoe Saldana se na „plátně“ moc neohřeje. Pokud se snad těšíte na romantické chvilky Marka Ruffala s Jennifer Garner, raději si znovu pusťte Přes noc třicítkou. Naštěstí se povedlo obsadit docela sympatického klučinu, jenž se dočká hrstky vděčnějších scén, a právě fragmenty s nejmladším Adamem, doplněné několika zvládnutými akčními scénami, posouvají biják směrem ke snesitelnému průměru.  Na celém projektu mi tak vlastně přijde nejhorší fakt, že všudypřítomný Netflix udělá z Adama hit, a při pohledu na docela spokojené zámořské kritiky budou šéfové streamovacího molochu žít v dojmu, že takhle to úplně stačí. Nestačí. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Projekt Adam v sobě žánrově mísí prvky rodinné komedie s dobrodružným sci-fi příběhem, a i když se jistě tvůrci snažili přijít s něčím neotřelým, jedná se ve výsledku o tuctový snímek o cestování v čase a rodinných hodnotách. Dvojice Reynolds-Scobell je fajn, ale tím, jak chtěli filmaři natočit film "pro celou rodinu", tak se museli držet na uzdě (nemístného) humoru (i když - "prdící" ránu po průstřelu jen tak člověk někde neuvidí). Catherine Keener byla pro mě na záporačku až příliš sympatická a její mladší já mělo CGI pachuť alá brada Henryho Cavilla v Lize spravedlnosti. Projekt Adam nepřekvapí, ani neohromí, ale ani neurazí, ani neunudí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V kině bych to viděl raději než třeba Uncharted. Pohodový rodinný film z rodiny těch hraných Disney filmů, které bývaly kdysi k vidění o víkendových dopolednech, ve kterém na logice zápletky příliš nesejde, ale spíše jde o situace, do kterých dostane hlavní postavy. To setkání mladšího a staršího Já, která si mají co říct a jedno druhému může vytknout, že na něco zapomnělo nebo že si na něco teprve musí přijít, na mě zapůsobilo velmi dobře a ačkoliv byl Ryan Reynolds zase, zase a zase hlavně Ryanem Reynoldsem, byl vtipný a naštěstí na to tentokrát nebyl sám. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (12)

  • Walker Scobell nosí při hraní Adama hnědé kontaktní čočky. Přirozeně má modré oči. (BMW12)
  • Když je ke konci filmu otevřena bedna se sportovním náčiním, lze na ní vidět nálepky Deadpoola a Hulka, tedy dvou marvelovských hrdinů, které hrají v jejich filmových verzích Ryan Reynolds a Mark Ruffalo. (NiWi)
  • Catherine Keener (Maya Sorian) hraje své mladší i starší já pomocí technologie deepfake na rozdíl od CGI de-aging, která se obvykle používá ve velkorozpočtových filmech/seriálech. (BMW12)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama