Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prokurátorka Bonnerová požiada Schimanského, ktorého za násilie prepustili z radov polície, aby doprevádzal z belgickej väznice odsúdeného drogového dílera Mandela na výsluch do Nemecka, kde má vypovedať vo veci neobjasnenej vraždy. Schimanski ale zistí, že Mandelovi ide o niečo celkom iné... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schimanski 02, celkově už 31. Parádní jízda pokračuje. V tomto díle si zahrál dnes velmi populární rakouský herec a držitel 2 Oscarů Christoph Waltz (nyní dvorní herec Qentina Tarantina), zde hraje trestance a korunního svědka, kterého Shimanski převáži z vězení v Belgii do Německa k výslechu. Pro Schimiho typická zbrklost a unáhlenost však celou cestu zkomplikuje. Je to další pokračování legendy z 80ých let, takže nechybí typické popíjení plechovkového i lahvového piva, ranní kocovina, rvačka, přestřelka ani honička v autech. Navíc se zde na chvíli naživo mihne i Chris Rea se svou tehdejší hitovkou Blue Cafe. Jeden z nejlepších dílů celé série. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tento diel seriálu Schimanski som videl ešte v mojich detských rokoch, pretože som ho mal nahraný na VHS. Práve preto mi bol Christoph Waltz dávno známy. V tejto časti hrá dôležitého svedka, ktorého má Schimanski za úlohu dopraviť z Belgicka do Nemecka aby svedčil u súdu. V tom istom momente sa im vydávajú po krku najatí rumunskí žoldáci. Zábavný a hláškami nabitý diel s ústrednou melodiou od Chrisa Reu. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak říkám ...málokdy nastavovaná série předčí tu starší, ale Schimanskému se to podařilo. Nové díly mají méně hluchých míst. Schimi je furt stále roztržitý neurotickosalámista, což zní nemožně, ale on obě tyto sféry duše stíhá najednou. Jeho vyjevené kukadla, kdy nechápe,proč se na něj všichni okolo zlobí, mají furt svoje. 60% ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horst přistává s padákem na střeše svého houseboatu a poté mu MaryClaire oznamuje že už ji život po jeho boku nebaví, že se potřebuje rozvíjet. Horst ve stejný okamžik dostává nabídku/rozkaz doprovodit vězně k soudu. Transport má samozřejmě svá uskalí. Super je scéna ve vlaku kdy Horst močí a průvodčí chce zaplatit lístek. Horst mu od plic vysvětlí že diskriminovat menšiny není správné (jazykem :-). Ve filmu je super píseň od Ch.Rea - Blue cafe. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama