Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suspendovaného komisára Schimanského opäť požiada prokurátorkaBonnerová, aby dotiahol starší prípad vo veci teroristov. Spolkovákriminálka už bola na stope ich šéfovi Vogelovi, ale pri akcii zahynulidvaja ľudia od polície a Vogel utiekol. Do pasce sa dostala iba jehopriateľka Uta. Po piatich rokoch má Schimanski Vogela chytiť. A podariťsa mu to môže iba sledovaním a spojením s Utou. Zistí, že kľúčovoupostavou je jej sestra Regina... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schimanski 03, celkově už 32. Policejní ožíračka nakonec a k tomu jeden nový lodní motor pro Schimiho. Syn Dirk Vogel (Sebastian Koch, budoucí "charakterní herec" z celé řady německých rádoby romantických oplodňováků) je tak trochu terorista napojený na japonskou mafii a jeho otec Keller je zase kriminalista, který ho už přes 5 let nemůže vypátrat. Vodítkem k Vogelovi je jeho holka Uta Maubach, kterou právě po 5 letech propustili z vězení, a taky její záhadná sestra Regina Maubach. Takže je tu opět státní zastupitelka Ilse Bonnerová, která najme Schimiho, aby se Schraderem hlídali Utu, protože Keller by ji nechal sejmout taky, pokud by to dřív neudělali Japončíci. Zábavná je jízda Schimiho při hovoru s Bonnerovou, když na svém starém Citroenu dá na volnoběh jedničku, vyběhne, sedne na kapotu a veze se při hovoru vedle ní. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj celkem nezáživný. Co bych chtěl vyzdvihnout je jizda na kapotě svého Citroenu a rozmluva s komisařkou. Poté závistivé zvolání komisařů at nemachruje :-))) Schimi je bourák i po letech :-) ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama