Reklama

Reklama

Happy Halloween, Scooby-Doo!

  • Slovensko Scooby-Doo, šťastný Halloween!
Trailer

Obľúbený sviatok Scooby-Dooa a Shaggyho je tu! S falošnými príšerami a množstvom sladkostí je Halloween rajom pre týchto maškrtníkov, ktorí chodia od dverí k dverám. Tento rok sa však ich sladký sviatok zmení na poriadne kyslý, keď sa susedov tekvicový záhon nakazí toxickým odpadom, ktorý vytvorí vysoko lietajúce šakalie lampáše na čele s obrovskou tekvicovou príšerou, ktorá rozdrví všetko, čo jej stojí v ceste. Je na Scooby-Dooovi a jeho bande, aby v spolupráci so svojimi kamarátmi, vedcom Billom Nyeom a Elvírou, vládkyňou temnôt, vyriešili túto záhadu gigantických rozmerov a zachránili Krištáľovú zátoku! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

2* z lásky a úcty ke scooby filmům, bohužel ale stejně jako předchozí 2 filmy (13. duch a Návrat na zombie ostrov) byl tenhle díl fakt zoufalej a hraničil až s nedokoukatelností... Doufám, že timhle tu šilenou triologii uzavřeli a s oznámeným novym dílem "King Arthur's Court" se to vrátí tak kam má... ()

Reklama

Vitasek123 

všechny recenze uživatele

Oukej po velmi dlouhý době jsem dostal chuť na Scoobyho a jeho bandu, která bude řešit vcelku dobře zpracovanou záhadu, která občas měla i nějaký to překvapení. Přílkadem může být za mě asi nejlepší Scooby film: Ostrov Zombie nebo třeba z těch „nových“ Camp Scare (2010). Místo toho sem dostal jeden z nejhorších Scooby filmů. Záhada se tu skoro ani neřeší, až teda v jedný scéně úplně nakonci filmu. Všechny hlavní charaktery se tady chovají jako klauni. Některé scény na sebe skoro ani nenavazují. Na konci už jsem se jenom smál a řikal si co to je za sračku. Alespoň tu byl Scarecrow a název města (ve kterém se film odehrává přibližně 30 minut) bylo slušné pomrknutí za nejlepším Scooby seriálem všech dob. Bohužel za posledních pár let se z toho stala enormní kids show 3/10.// Nejspíš zkouknu zbytek nejnovějších filmů a budu doufat že tohle byl pouze přešlap. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších halloweenských Scooby-Doo špeciálov dopadol v zásade nadpriemerne. Úlet s krvilačnými dyňami pobaví aj najväčšieho pesimistu a ani to rozuzlenie nebolo od veci a malo to parametre kvalitnej detektívky. Každopádne šablóna tá istá a bolo tu menej hlášok. Určite ale nadpriemer v rámci tejto série. 65 % ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat zábavný film pro děti! Je to sice jednoduché a trochu šílené, ale jde vidět, že film si dělá srandu sám ze sebe. Najdou se tu fajn hlášky, pěkné popkulturní odkazy a překvapilo mě, že se tu objevil Scarecrow z DC (už aby byl další crossover s Batmanem). Scoobyho parta bude mít vždy místo v mém srdci, i když jejich poslední filmy nejsou nijak přelomové. Pořád lepší než film Scoob!. 6/10. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama