Reklama

Reklama

Blood Freak

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Fúha. Blood Freak je jeden z tých bizarnejších kúskov ktoré som mal možnosť vidieť. A to som toho videl fakt veľmi veľa.A to neberte ako samochváľu prosím... Blood Freak je také čudo, že som si popri sledovaní neraz povedal, toto nemyslia vážne. Spracovanie bolo zbytočne krkolomné a to obsah viem zhrnúť do dvoch viet. Mladík pracuje (či brigáduje) v laboratóriu a jeho prácou je ochutnávanie geneticky modifikovaných moriek. Táto genetická modifikácia má naňho dosť vážny dopad, jeho hlava sa zmení na hlavu morky a začne zabíjať a piť krv okoloidúcich ľudí. Nápad na béčkový horror je to parádny, to uznávam. Ale ako tu už spolu-komentátori spomínali, spracovanie je hrôzostrašné, dokonca aj na céčkovú produkciu. Kamera, zvuk, strih, herecké výkony... No všetko zle. Jediné pozitívne okrem nápadu beriem hudbu, klasický rockový jam, a dĺžku filmu. 72 minút fanúšika takéhoto undergroundu iba poteší. 1* z milosti. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ode dneška nikdy nebudu jíst krůtí maso, nechtěl bych se probudit s krůtí hlavou. Film je téměř obyčejnej slasher teda ža na to že hlavní padouch se mění v krůtu, ona ale ta maska byla neskutečně směšná a dost jsem se díky tomu nasmál. Vražd je málo a nejsou nijak výrazné, tady jde asi fakt jenom o ten příběh kterej je šílenej, jinak je to prostě nemastná neslaná kravina. BTW film, nebo aspoň moje verze, trvá 72 minut. ()

Reklama

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Céčkový, takřka psychedelický horor, který sice má nějaký dějový koncept s pointou, ale filmařsky je po všech stránkách pod hranicí koukatelnosti. Toporné neherecké kreace, chybějící zvuky, špatně rámované a rozostřené záběry, neskutečný střih, nebo spíše nestřih. Tohle nedělali filmaři. Proč to vůbec komentuji?! ()

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Film o chlapovi, kterému po požírání geneticky (nebo chemicky nebo prostě nějak) upraveného krocaního masa naroste krocaní hlava a stane se z něj hemofágní vraždící monstrum. Nápad víc než zajímavý, ale zpracování hodně slabé. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

To je nebo byla píčovina! Ten chlap si nasadil spíš nějakou masku,kterou jako by stvořili skauti a chodí s ní po městě a musí si dávat bacha aby v té pičaté masce někde nespadl do díry. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama