Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím prižmúriť oči s hodnotením a ísť trochu hore, pretože keď vidím, čo za filmy začal točiť o desať, pätnásť rokov neskôr Jean-Claude Van Damme, tak Doble Team je oproti tomu akčný klenot. Akcie, choreografia, hlášky, vedľajšie postavy (Rodman), záporáci (Rourke), ale aj kamera, či hudba to všetko ma neskutočnú šťavu aj napriek tomu, že je to obyčajný akčnák, ktorý je ale na rozdiel od iných, celkom našlapaný a zábavný. 75% - 4* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Belgie to jsou pralinky, sídlo EU, bruselský čůrající chlapeček a chlapeček, co umí karate. S hraním už je to horší, ale když on tak kolem sebe hezky kope.. Nehorázná pitomost, kde se Rourke i bez asistence maskéra nebezpečně přiblížil Marvovi a po které měl Dennis sebekriticky uznat, že doskakování pod koši mu jde líp. Tetsuo, já k tobě, co se hodnocení týče, tak vzhlížím a ty dáš tomuto čtyři hvězdy? Je za tím částečné zatmění vkusu nebo snad podepsaný dres Chicago Bulls s číslem 91 visící na zdi..? ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak nám vybouchlo římské koloseum...No nežerte to. Akcí a nadsázkou nabitý a s náležitýn adrenalinem akčních scén nabušený film se zhasínající no spíš už dneska padlou hvězdou akčních filmů Van Dammem či Žánem jak jej někteří láskyplně nazývali. Výstřední parťák Rodman, starchnahánějící záporák Rourke a spousta obrazově zvukových vychytávek...Nikdy jsem ke skalním fanouškům belgického vývozního artiklu nepatřil, ale u téhle "ujetosti" jsem se bavil... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech povedenejsich filmu s Van Dammem. Jakmile ma Van Damme partaka, hned je film lepsi a Dennis Rodman, i kdyz nic moc nehraje, ma slusny charisma a s Dammem utvorily slusnej team. Pribeh taky neni uplne vymastenej a i kdyz sou tu misty zadrhele, kdy se nic nedeje a film nudi, tech zdarilejsich momentu je tu vic. Samozrejme tu je ale opet obehrane schema (Van Dammovi neco udelaj, dostane naklepano, posiluje, vrati se a drsny finale), ale to uz tak nak k temhle filmum patri. Navic tu je skvelej zaporak v podani Mickeyho Rourkea a Van Damme je pekelne ve forme. Ja se bavil slusne. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Jedna velká porce (většinou) dobré zábavy - Tsui Hark je prostě ďábel! Bezpochyby jedna z nejlepších "Van Dammovek". Ve vedlejších rolích pak potěší Mickey Rourke coby chladnokrevný zabiják a hlavně Dennis Rodman, který si svou roli překupníka zbraní ohromně užívá a působí zde ještě excentričtěji než při svých basketbalových zápasech. A nejlepší scéna? Souboj s plešatým Asiatem v černém obleku (pokud se nepletu, tak je to choreograf akčních scén celého filmu). 70 - 80 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jeden z teroristů, které Van Damme zastřelí v zábavním parku, se objeví znovu v Římě se střílejícím kufrem. (JohnSmith)
  • Filmem si protagonisté Van Damme a Rodman "vysloužili" několik ocenění Zlatou malinou. Rodman si připsal cenu za nejhorší novou hvězdu a nejhorší herec ve vedlejší roli. Společně pak získali cenu za nejhorší herecký pár. (Eldrick)
  • Yaz (Dennis Rodman) v průběho filmu celkem šestkrát změní styl účesu a barvu vlasů. (Chevees)

Reklama

Reklama