Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jantarová komnata je slavným pokladem, který už dlouhá léta hledají tisíce dobrodruhů. Je kompletně posetá drahocenným jantarem, ale od konce druhé světové války ji nikdo neviděl. Proslýchá se, že ji nacisté stihli někam ukrýt. Christin po ní pátrá celý svůj život a když už má před sebou jenom pár posledních překážek, objeví se Oberst a připraví ji o klíč – důležitý artefakt, bez kterého nelze polohu komnaty zjistit. Při svém útěku před Oberstem se naštěstí Christin setká v lese s Vincentem, bývalým kaskadérem. Christinin příběh ho chytne za srdce a tak rozhodne se přiložit ruku k dílu. Souboj o Jantarovou komnatu se může znovu rozhořet naplno. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No docela zklamání, čekal jsem něco lepšího i na Německý film, nic mě tu nebavilo, neuvěřitelně se to táhlo, postavy a jejich aktéři byly tak strašně špatný že jsem se občas i zasmál, mohl to být aspoň průměrný dobrodružný film, ale vyklubala se z toho podprůměrná podávaná. Navíc s dost vykrádačskou hudbou. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Typická německá produkce. Nedokáží si vytvořit nadhled, všechno berou smrtelně vážně. Všechno je buď bílé, nebo černé - nic mezi tím. Dvě hvězdičky dávám za snahu o akčnost, jinak není za co chválit. ()

Reklama

St@B 

všechny recenze uživatele

To není jen tak obyčejné akční béčko. Je to spíš céčko nebo déčko. A je to tak nesmírně blbé, až je to místy i vtipné. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama