Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh manželky vojenského lékaře Daisy Cooperové se odehrává za druhé světové války. Daisyin manžel je dlouhodobě nezvěstný, ona sama žije v domě svých rodičů a má potíže jak finanční, tak s výchovou dětí. Navíc ji neustále trápí stesk a starost o muže. Postupem času však Daisy zjistí, že ji podivuhodným způsobem uklidňuje a pomáhá hudba. Když se seznámí s kapelníkem amatérského jazzbandu, dostane její muzikantská kariéra prudký spád. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zbytocne dlhe, aj pocas WWII boli v Europe oazy kludu a pokoja- Portugalsko, Frankovo Spanielsko, Island, irsko atd tad ... chcelo by to lepsi pribeh ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Příjemný, možná jen trošku zbytečně dlouhý film. Jednoduché vyprávění se střízlivými hereckými výkony. Vztahy, osamělost, sny - život bez manžela ve válce na kanadském venkově a všechny ty věci lidské - a k tomu všemu něco málo muziky. Jó, s jazzem se to hnedle lépe táhne... :-) Tři a půl hvězdičky, zaokrouhlené dolů. Přece jen té hudbě i filmu trošku víc toho opravdového blues chybělo... ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama