Reklama

Reklama

Scratovo dobrodružství

  • USA Gone Nutty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2002, 5 min

Obsahy(1)

Prehistorická veverka z Doby Ledové je zpět a představí se nám v hlavní a jediné roli tohoto krátkého animovaného filmu. Cílem jejího, katastroficky dopadjícího, snažení je nashromáždit si "dostatečné" zásoby oříšků. Po vzoru Doby ledové se jí to ani zde nepovede. Devizou tohoto filmu budiž nominace na Oscara! (Bones!)

Recenze (153)

numi 

všechny recenze uživatele

Výborný scénář, který dokáže neustále diváka šokovat nečekanými zvraty. Dokonalá studie charakterů (respektive charakteru), umocněná geniálními hereckými výkony (respektive hereckým výkonem). A zapomeňte na to, co jsem napsal... Pokud jste viděli Dobu ledovou a líbila se vám, tak tohle je samozřejmě věc k popukání a nesmíte se ji nechat ujít... ;o) [květen 2005] ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Proč tu šavlozubou potvůrku pořád tak trápí, chuděru? Navíc mi to vážně nepřišlo nijak originální. Ne, že bych se nepobavil, či neocenil tu animaci, ale na film tahle samoúčelná blbina nemá ani omylem. V podstatě stále to samé a trochu se bojím, jestli budou z téhle veverky tvůrci ždímat v Ice Age 2 ještě něco víc, ztratí veškeré kouzlo. ()

Reklama

markuc 

všechny recenze uživatele

Skvele jsem se pobavil - videl jsem tento kratas v nejake kolekci asi ctyr filmu se Scratem a byly super, fakt sranda a musim vyzdvihnout i krasnou, moderni animaci - vadila mi jedina vec, kratasy v kolekci byly dost na jednu notu (velka trhlina, ktera uplne vse zmeni, je sice hezky napad, ale nemusel by se opakovat porad) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Scrat je prostě borec a pro mě patří mezi jednu z nejlepších animovaných postaviček, jaké kdy byly vytvořeny. Jeho nekonečná honba za žaludy zřejmě nikdy neskončí a díky svým eskapádám se nám postaral již o spoustu humorných zážitků. V tomto kraťasu se snaží o uspořádání své gigantické zásoby žaludů tak usilovně, až se mu z toho podlomí půda pod nohama:) ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Výborný krátky bonus k môjmu obľúbenému animovanému filmu Ice Age (2002), so zaslúženou nomináciou na Oscara. Hýri nápadom i vtipom a má aj krásnu animáciu. Niekomu by snaženie tejto hrabivej zubatej veveričky mohlo pripadať trápne, ale pozor, môže mať ďalekosiahle následky pre celú zemeguľu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film je uveden jak jako bonus k filmu Doba ledová (2002), tak i jako „předfilm“ k animované komedii Garfield 2 (2006). (t.mon)

Reklama

Reklama