Reklama

Reklama

Chramst!

  • Kanada Food of the Gods II (více)

Doktor Neil Hamilton experimentuje s růstovými hormony. Dojde ale k nehodě a pokusná zvířata utečou. Jsou to odporné, zákeřné příšery, které rostou a rostou... a mají hlad! A než doktor Hamilton přesvědčí ostatní, že vůbec existují, může být pozdě... (Guild Home Video)

Recenze (25)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tento diel nemá nic spolocne s Gordonovym Food of the Gods z roku (1976). Vo filme sice vystupuju obrovite potkany, no dej sa absolutne nepodoba s prvym dielom iba ak zapocitam uplne nezávisly dej, ktorý produkuje viac ci menej rovnaky vysledok. Kým originál bol myslený vážne, druhý diel vám bude pripadat na smiech (najmä scénka kedy doktor vyskusal experiment zväčšenia na sebe a plno dalsich nezabudnutelnych scén). Mozem povedat, ze tento film z produkcie Kanady sa im podaril a kazdemu odporucam aby si Chramst 2 zohnal. Fanusik rokov 80-tych sklamany nebude 80 percent. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Zmutované krysy útočí. Já tady zrovna tento typ hororů z ranku zmutovaného hmyzu/pavouků/plžů/plazů/savců a satanvíčeho ještě moc nemusím, ale tohle bylo fajn. Celý film byl prodchnutý zvláštně úchylnou atmosférou a brutalita byla vytažená o nějakej ten level výš než v podobných filmech. Slušná troječka. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne... Kousek o zmutovaných obřích krysách, který se naštěstí nebere příliš vážně, takže člověk nemám problém se na něj kouknout a chvílemi se i dobře bavit... Je fakt, že by se našlo docela dost hluchých míst, klasické romantické zápletky (vědec/studentka) mi v hororech hodně vadí, ale ne druhou stranu jsou triky hodně dobré, krve a jedné nechutnosti ala Troma se divák taky dočká a závěrečný masakr je hodně výživný... Prostě pohodový kousek, na který se za čas s naprostým klidem podívám znova... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem tenhle film viděl s bratrancem tajně v noci jako dítě na satelitu a německému dabingu jsem nerozuměl ani slovo. Proto jsem pár souvislostí tenkrát nepochopil. Film mi nějak zapadl v paměti a z podvědomí se mi dostal až při spuštění dvd s ripem z vhs... Pořád jsem tušil, co tam bude, ale nikdy si nevzpomněl přesně, dokud jsem onu scénu neuviděl. Náhodou jsem se u filmu docela slušně bavil. Jak film pokračuje, nabírá na obrátkách, má spád, občas dobré a vtipné nápady, dostačující gore ... Občas slušné triky s obřími krysami. Prostě taková oddechovka. Vlastně celou dobu jsem se u filmu bavil, i když nejde o nic extra. Všechno prostě v pohodě. Navíc je to kanadský horror a ty bývají často takové zajímavější než běžné USA mainstreamové... Obří krysy požírají lidi a masakrů během filmu přibývá až do úplného finále v podobě hromadného útoku na slavnostní otevření jednoho ze školních komplexů. Do toho věděc s milenkou, kteří se snaží přijít na kloub principu zmutování krys a na to, jak je zastavit. Dobré je, že film se nebere příliš vážně a proto pobaví i dnes. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na Chramst! jsem se těšil poměrně dlouho, protože jednička mě celkem bavila. Když jsem jí po nějaký době sehnal a zkoukl tak nesplnila úplná očekávání. Ale i tak se jedná o poměrně svěží dílko se zajímavou atmosférou a slušnými triky(rozpadající doktor mi silně připomínal triky ala Troma). Pravda je ale ta že krys si moc neužijeme, útoky jsou většinou stylem že najede kamera na obět. A při tom ty krysy nejsou zas tak špatné(ale je to béčko takže na to musíte přistoupit). Film svého předchůdce rozhodně nepředčí, ale jako jednorázová zábava to postačí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v novembri a decembri 1987 v kanadských mestách Toronto a Mississauga. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama