Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrůzostrašný výlet připraví půvabné spisovatelce jistý šílenec. Nedaří se jí přesvědčit policii, že je to nebezpečný maniak. Šílenec ji nejdříve trýzní a pak se ji rozhodne usmrtit, aby tak osvobodil svou nemocnou duši… Hilary se přece jen podaří upozornit na svou situaci policejního detektiva Tonyho, jehož však zpočátku zajímají jen spisovatelčiny půvaby. Nakonec spolu vypátrají Clavelovo okultní obydlí a konfrontují šílence s jeho utkvělou představou – trestat zlo… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(23) Po úvodnej scénke, ktorá pôsobí dojmom ako z nejakej nevydarenej komédie, nemôžem inak, ako ušetriť svoj vlastný mozog pred trápením, ráznym ťuknutím do tlačidla “delete”. Navyše, karty sú od úvodu jasne rozdané, a to ja fakt nerád .. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno... Žádnej extra povedenej thriller to není, ale zase nic co by mě unudilo k smrti. Vrah tu není zrovna výkonný. Nechá se snadno odzbrojit a zlikvidovat, takže to není žádnej bourák, ale zase je celkem dobře zahranej a po nudnější první půlce je ta druhá lepší a závěrečný finále nakonec i celkem vydařený.50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Douglas Jackson je nevyrazny reziser, ktory nic pamataniahodne nenatocil. Totot bude jeden z jeho lepsich filmov. Je to fryler, typicky produkt prelomu 80s/90s .... i s odstupom casu rezisersky, scenaristicky to je Jacksonov najlepsi film. Zohnal uplne neznamych hercov, pozeram, ze ani jedno znamejsie meno : 66 % ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Po hodně slabém začátku (teď mám na mysli scénu kdy se vrah nabodne na vlastní nůž), se po dvaceti minutách vyvine celkem slušný koukatelný thriller. A ješte nesmím zapomenout na celkem dobře vykreslenou postavu psychopata Clavela. ()

martins 

všechny recenze uživatele

Rozvedená spisovatelka Catherine při návratu domu narazí ve svém bytě na šíleného Clavela, který si vytipoval jako svou další svoji oběť, Catherine se za pomoci pistole podaří útočníka odrazit, ale přivolaná policie nenajde jediný důkaz, že by byl v bytě někdo jiný, krom nože, který pokládá za Catherin. Pouze detektiv Tony věří, že je spisovatelka v nebezpečí..Clavel to druhý den zkusí znovu a tentokráte Catherine jej dokáže zranit nožem, když je vzápětí nalezeno Clavelovo mrtvé tělo, myslí si, že je po všem, ale noční můra teprve začíná.. Béčkový thriller, který nepostrádá napětí a sex...v roli detektiva Tonyho Chris Sarandon známý z Dětské hry.. Určitě bych nebral Catherino bydlení ani zadarmo, strašidelná čtvrť a výtah rovnou ke dveřím do bytu... ()

Reklama

Reklama