Reklama

Reklama

Počas jednej búrlivej noci prišli na svet dve deti. Každé z nich by malo mať rovnakú šancu na šťastný život a na rodinu, ktorá by ich ľúbila. Ale otcova posadnutosť mať mužského potomka a neľútostný obrat osudu zmení ich životy. Chlapec, ktorý prišiel na svet, bol vychovaný v prepychu a obklopený bohatstvom. Naopak, sladké malé dievčatko urobilo svoje prvé kroky na špinavej podlahe v chudobe. Dva drahé drahokamy, ktoré slúžili ako úplatok na zachovanie strašného tajomstvo, strácajú svoju hodnotu v porovnaní s nespravodlivosťou, ktorá sa stala. Čas, keď by mali byť zahojené všetky rany, sa zmenil na zraňujúcu pieseň lásky... Esmeralda (Leticia Calderón) sa narodila slepá, ale dobrota v srdci naplnila jej život svetlom a šťastím. Žije s túžbou, že raz stretne pravú lásku. Zaľúbi sa do Josého Armanda (Fernando Colunga), syna z bohatej rodiny. Ich láska však bude musieť odolávať mnohým ťažkým skúškam. Posadnutosť, sebecké záujmy rodiny, falošná láska jednej ženy, konšpirácia proti neveste, len aby sa zachovala čistá krv v rodine - to všetko je súčasťou krutého sprisahania proti láske dvoch mladých ľudí. Esmeraldu a Josého Armanda začne od seba deliť rozbúrený oceán, plný nenávisti a pochybností ... (TV Doma)

(více)

Recenze (477)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

A došlo to tak daleko, že jsem si vyprosila knihu, knihu přečetla, po přečtení ji zapsala do čtenářského deníku, čtenářský deník prezentovala ve škole i s knihou a se ségrou jsem uzavřeli alianci proti Alvarovi a kdykoli se objevil na obrazovce, házeli jsme po televizi polštáře. To bylo dávno, když mi bylo málo. když mi bylo víc, plakát letěl pryč ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Po jednorázové zkušenosti, kterou učinila svého času Premiéra TV s Manuelou v 90. letech, po roce 2000 přišla Nova s fenoménem telenovel Delie Fiallo. Kdo by se byl nadál, že taková nenápadná paní z Kuby má na svědomí tolik námětů pro tolik telenovel a že si Nova začne myslet, že celá ČR bez nich nemůže existovat? ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem tento seriál viděl od zrodu až do konce:-D Vím, že to byla blbost, ale po letech při zhlédnutí intra mě popadla taková nostalgie, že bych si ty časy rád zopakoval:-) Opakuji, že když jsem se na tuto telenovelu díval, tak jsem byl děcko a ještě nedokázal ocenit kvality filmů či seriálů. Intro: http://www.youtube.com/watch?v=2WL2CkyqFCA ()

Death odpad!

všechny recenze uživatele

Oh my god! Citace z filmu (neni presna ale to je jedno)-X:Milacku jak se citis, ja sem tak stastny Y:Vyborne (kdybys jen vedel ze to dite neni tvoje)-tyto problemy se resi snad v kazdem druhem dile (ne ze bych na tuhle odpornost cumel, ale vzdy kdyz prepnu na tohle, tak se tam neco podobneho vyskytne-no mozna jeste miluju te a podobny kecy.)Ted me napada ze ta scena mozna nebyla z tyhle telenovely, no ale vzdyt je to vlastne jedno, protoze sou vsechny skoro stejny:). ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina a vymývárna mozků o jedné mexické krávě, co neustále chodila v jedněch zelených hadrech a kolem ní kroužil zjizvený felčar a cvok v ponču pobláznila celou generaci důchodců a bohužel i mnoho mladších diváků. Já se tomu davovému šílenství naštěstí ubránil. Co se mi ale líbilo byla parodie na tento seriál od Kaisera a Lábuse v podání dílu 418. Esmeralda ze seriálu Tlučhořovi, to nemělo chybu! "Aurora onemocněla!" "Co chytla?" "Někdo si z ní vystřelil!":-D ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Raquel Olmedo, představitel Domingy, se nedlouho po svém odchodu z rodné Kuby v roce 1959 stala uznávanou mexickou herečkou. Za svou práci pro televizi dostala v 1984 svou hvězdu na „Paseo de las Luminarias“ v Mexico City, mexické obdobě hollywoodského Chodníku slávy. Mimoto je také úspěšnou zpěvačkou, na svém kontě má více než 6 alb. (Agatha)
  • Přibližně v půlce seriálu byl herec Juan Carlos Serrán, představitel Dionisia Lucera, vystřídán kolegou Rafaelem Amadorem, který postavu Dionisia dohrál až do konce. Důvod této výměny je neznámý. (Agatha)
  • Natáčelo se od 5. května 1996 do 31. října 1997. (HappySmile)

Reklama

Reklama