Reklama

Reklama

Počas jednej búrlivej noci prišli na svet dve deti. Každé z nich by malo mať rovnakú šancu na šťastný život a na rodinu, ktorá by ich ľúbila. Ale otcova posadnutosť mať mužského potomka a neľútostný obrat osudu zmení ich životy. Chlapec, ktorý prišiel na svet, bol vychovaný v prepychu a obklopený bohatstvom. Naopak, sladké malé dievčatko urobilo svoje prvé kroky na špinavej podlahe v chudobe. Dva drahé drahokamy, ktoré slúžili ako úplatok na zachovanie strašného tajomstvo, strácajú svoju hodnotu v porovnaní s nespravodlivosťou, ktorá sa stala. Čas, keď by mali byť zahojené všetky rany, sa zmenil na zraňujúcu pieseň lásky... Esmeralda (Leticia Calderón) sa narodila slepá, ale dobrota v srdci naplnila jej život svetlom a šťastím. Žije s túžbou, že raz stretne pravú lásku. Zaľúbi sa do Josého Armanda (Fernando Colunga), syna z bohatej rodiny. Ich láska však bude musieť odolávať mnohým ťažkým skúškam. Posadnutosť, sebecké záujmy rodiny, falošná láska jednej ženy, konšpirácia proti neveste, len aby sa zachovala čistá krv v rodine - to všetko je súčasťou krutého sprisahania proti láske dvoch mladých ľudí. Esmeraldu a Josého Armanda začne od seba deliť rozbúrený oceán, plný nenávisti a pochybností ... (TV Doma)

(více)

Recenze (477)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Totální zhovadilost která neměla zpatřit světlo To se může líbit jen šíleným buchtám nebo úplnejm gaylordům.Čumět v přepočtu 6165 minut na slepou pizdu,která pořád chodí v zeleným a je ráda že se trefí mezi futra a tak tak mine almaru je asi fakt príma zábava.Přidávám jednu básničku kterou dotáhl můj otec z hospody.Bylo to pár dní poté co televize NOVA odvysílala poslední díl téhle píčoviny.Bylo to udělaný jako úmrtní list či parte a znělo to asi nějak takhle:Zelená jak luční tráva,slepá jako patrona.Skoro všemi milována,už skončila potvora.Ženy šijí,lkají,pláčou muži mají zase klid.V obýváku s touhle káčou,nechtějí už nikdy být. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jose jsem tvoje nevlastni sestra!!!!!!!" "Esmeralda mela nehodu, spadla ji rtenka v aute do kabelky mezi ostatni rtenky a ona nevi ktera rtenka to byla, takze ted ma hubu zmalovanou jako, kdyby ji licil Andrea Boccelli." "Armando, nikdy na tebe nezapomenu a to ze si me podvadel s mym bratrem uz jsem davno zapomnela." ........ tak nejak takhle bych byl schopnej napsat scenar k jakekoliv plantazove telenovele. ()

Reklama

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Na doporučení dobré kamarádky, která tento seriál sledovala s celou rodinou, jsem se pokusila na jeden díl dívat. Mně to teda zas tak srandovní nepřišlo (možná mi k tomu chyběla ta správná veselá společnost:-)). Děsivě nudné a strašlivě frustrující (vždyť polovinu z celého dílu trvalo, než vyslovili celá svá jména!), takže za sebe dávám bez váhání odpad. S tímto druhem TV zábavy mi vskočte do glutea maxima. 5% - za ty vtipy, které na Esmeraldu vznikly:-). ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Odpadkový koš, plný plesnivějících zbytků jídla, vypadá vedle toho "skvostu" jako umělecké dílo. Nedopatřením jsem byl donucen shlédnout asi 2,5 dílu. Následků na psychice z toho "kulturního" zážitku jsem se nezbavil dosud. Podobnými "perlami" nás bohužel Nova zásobuje pravidelně, tohle je jen vrcholek ledovce, jenž je ale tak obrovský, že i ten legendární ledovec, který stál u zkázy Titaniku vypadá vedle něj jako kostka ledu ve sklence s whisky. "Je to zelené a naráží to zdí" - ano, i to je Esmeralda. A přesně tohle by se vám mohlo stát také, pokud budete tento, ale i jemu podobné výkvěty "novácké kultury" sledovat. Možná neoslepnete, ale bude vám z nich špatně, až zezelenáte a při klopýtání na záchod budete také vrážet do stěn. To, co vyvrhnete, bude vypadat bezesporu vábněji než to, co nabízí tento seriál. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Esmeralda přišla v době naší puberty a stala se nám primárním zdrojem všemožných vtípků a narážek. Popularita zelené barvy mezi námi poklesla a o Esmeraldě se mluvilo každý den. Když po závěrečném díle největší fracek a šikanátor naší třídy pronesl slova "..ale měli pěknou svatbu", éra Esmeraldy pro nás skončila. Inu, týnejdžři... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • V Maďarsku sa zbierali peniaze na operáciu Esmeraldiných očí. (matthew.17)
  • Představitelka Fátimy Laura Zapata je nevlastní o 15 let mladší sestra populární mexické zpěvačky Thálie. (Agatha)
  • Natáčelo se od 5. května 1996 do 31. října 1997. (HappySmile)

Reklama

Reklama