Reklama

Reklama

Abe Applebaum se v dětství proslavil jako nadějný detektiv, který v městečku Willowbrook řešil banální záhady a drobné zločiny. Když mu bylo dvanáct let, zmizela jeho dobrá kamarádka Gracie, kterou nenašel ani on, ani policie, což v něm zanechalo hluboké trauma. Abe je nyní dvaatřicetiletý muž (Adam Brody), který vede detektivní agenturu navzdory obavám své rodiny a posměškům kolegů, že nikdy nedospěl. Snaží se s tím vyrovnat a svou frustraci z neúspěšné kariéry utápí v alkoholu a drogách. Jednoho dne ho osloví osiřelá středoškolačka Caroline, aby vyšetřil brutální vraždu jejího přítele. Nezkušený Abe v tom vidí jedinečnou příležitost, jak se osvědčit, a případu se ujme... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh detektíva a riešenie prípadu je zachytená bez väčších komplikácii, ale v závere to nemá také vyvrcholenie, ktoré by bolo vhodné. Adam Brody v roli detektíva Abea je dobrý, ale nie tak výrazný akým by mal byť. Sophie Nélisse ho solídne dopĺňa v roli vedľajšej postavy. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Niektoré vtipy pobavili. Abe bol celkom v pohode postava, ktorá z detského detektíva vyrástla v súkromne očko aj s návykmi, ktoré k tomuto druhu detektívov patria (drogy, alkohol). Caroline bola potom taká naivnejšia postavička. Celkom v pohode film o dospievaní a snahy vyrásť a dospieť z detských úspechov zabalený do ,,komediálne-detektívneho" hávu. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Špičková (de)konstrukce neo-noirové mystery detektivky zkušeně klame celým svým tělem. Oproti prvotnímu zdání luxusně dávkovaný suchý humor nejvyšší kvality s černě depresivním podtónem celého filmu není jeho jedinou devizou, ale jen střípkem celé skládanky, která spolu s dokonalým scénářem, střihem, režií, soundtrackem a výkonem Adama Brodyho vytváří naprosto dokonalý snímek, kterému nelze nic vytknout. Nic. The Kid Detective je emociální rollercoaster, který rozesměje, chytne a nepustí.. a tu a tam své cílové publikum řízne s brutálně nonšalantní lehkostí přímo do živého. Tupým rezavým nožem. 10/10 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľmi pohodový filmík, ktorý na začiatku ponúkne pomalší dej, na prvý pohľad smiešne vyšetrovanie, aby vám potom v závere zobral dych. Humor skvelý, je ho pomenej ale zato mi sadol na jednotku. Suchý, miestami brutálne čierny ale pre potreby filmu zvolený naozaj skvelo. Finále a vyriešenie vraždy je parádne a hádam nikto nečakal, tak brutálnu zápletku. Nezisťujte si o tom nič, vrelo doporučujem. Postavy výborné Adam sympaťák a Sophie tiež. U mňa silné 4*. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

hodne depresivni film. zasmala jsem se tak asi dvakrat; za komedii bych snimek tedy neoznacila. — nevim, jestli se takova pochmurna atmosfera do filmu hodila - nechapejte me spatne, miluji temnou atmosferu v detektivnich filmech; tady mi to ale moc nesedelo. — skoda, ze nevyskrtli nejake sceny ze smutneho zivota hlavniho hrdiny ze scenare a vice nezapracovali na pribehu/pripadu. take malo vyuzili postavu zaporaka/psychopata; ten herec to zahral opravdu skvele. || - “𝙸’𝚖 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚢𝚘𝚞.” - “𝙽𝚘𝚋𝚘𝚍𝚢 𝚒𝚜.” 🔎🩸 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama