Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Kosan 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to v autobuse cestou z Rumunska a nepřišlo mi to zdaleka tak hrozné jako ta patnáctihodinová cesta.:-) Celý příběh je předvídatelný a už od začátku víte, jak to skončí, ale je to spíš teenagerovská komedie, tak je jasné, že to musí být trochu (dost) naivní. Hilary Duff v hlavní roli byla roztomilá a i ostatní dělali co mohli. Jednou se to vidět dá a pokud od toho nic nečekáte, možná budete příjemně překvapení. ()

ratje 

všechny recenze uživatele

Vydrzela jsem se divat az do konce, jenom nevim, jestli na to mam byt hrda nebo se stydet ;-). Davam jednu hvezdicku za prozreni, ze jmeno Lizzie je vlastne Elisabeth, tedy vlastne Alzbeta a tudiz take Izabela. A hnedovlasa italska Betuska vypadala lip nez blondata americka Betuska (oboje Hillary Duff). ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Jistě, nic hlubokomyslného, novátorského ani překvapivého. Nemyslím ovšem, že by někdo něco takového čekal. Nic převratného dokonce, ani v úzké kategorii nenáročných oddychovek pro pubertální omladinu. Má to dlouhý rozjezd a všechny možné standardní moltivy, na druhou stranu je sympatická Hilary, občas nějaký ten vydařený vtípek a svižné finále. Navíc nám do rodinné zásobárny hlášek přihodil několik dalších poměrně frekventovaných. A to se počítá. Zkrátka, kdo nečeká intelektuální zábavu, ale jen chce po náročném dni vypnout u nenáročné pohodovky, ten Italské prázdniny v pohodě přežije. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Jste krásná a všemi obletovaná dívka a když jedete do Itálie na prázdniny, co se vám tak může přihodit, že by se tam našel někdo do koho byste se mohli zamilovat a prožít s ním nezapomenutelné prázdniny?? Stále dokola a dokola. Nezajímavé, už na počátku víte, jak co dopadne, takže divák nemůže objevit něco, co by ho zaujalo nebo dokonce překvapilo. A k tomu hezounká Hilary Duff, která je tak milounká až mi leze na nervy. Jediné plus tohoto filmu je, že u toho člověk nemusí přemýšlet, a to ani trošičku. Takže uděluji hvězdičku aspoň za tu práci, kterou s tím lidé měli. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek je holčičí, veselý, místy ztřeštěný a plný naivity, kde nechybí ani populární pop music. Studio Walt Disney to však jinak neumí a tak je určen jen pro určitou část dívek v pubertě, kteří mají sny a přejí si, aby se stali skutečností. Ano, příběh je o splnění amerického snu, tedy nic pro Evropany. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)
  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Když se Lizzie loučí s mámou na letišti, mění se jí délka kalhot. V jednom záběru je má ohrnuté do půli lýtek a v dalším je má normálně až na kotníky. (ČSFD)

Reklama

Reklama