Reklama

Reklama

Zrůda

  • USA Monster (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Aileen je prostitutka, která přemýšlí o sebevraždě. Selbu pošlou rodiče na Floridu, aby se „vyléčila" z homosexuality. Aileen a Selba se potkají v baru, zamilují se a žijí spolu. Aby měli z čeho žít, pokračuje Aileen v prostituci, ale nenávist k prostituci a pokoření z prostituce, v ní vytváří zuřivou nenávist k mužům, která vrcholí několika brutálními vraždami. (Film+)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (614)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pokud jste deprimovaní, na film nekoukejte! Pravdivý příběh prostitutky - sériového vraha Vás totiž příliš nerozesměje. Ale jestliže hledáte vynikající film s vynikajícími hereckými výkony, tak jste na správné adrese. Film je vzrušující, temný a silný. Jestli máte možnost, podívejte se. I'm not a bad person. I'm a real good person. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Čárlinka se nechala tak kvalitně zmaskovat, že už mě nikdy nezerektizuje. A i kdyby náhodou ano, ručka nebude mít touhu se smýkat a podvědomí se odvrátí k erotičtějším objektům, např. k pročurděným kamaším stoletého strýce. Ricci líčit nenutno, má dawna od boha. Takhle nějak to dopadne, když slabší polovině lidstva nebudeme pravidelně nosit mrtvou flóru, pánové. Bude z nás mrtvá fauna. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, moc mě to nebavilo, asi jsem to všech těch oslavných recenzích čekala něco víc. Charlize Theron předvádí opravdu dobrý herecký výkon, ale přesto se mi nepodařilo její postavu nijak uchopit ani pochoit. Ve filmu jsou opravdu silné a působivé momenty, přesto to na mě jako celek působí jen mírně nadprůměrně. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Famózní film, který mě naprosto pohltil, hlavně díky vědomí toho, že se to skutečně stalo. Takovéhle filmy mají podle mě největší smysl. Popisují realitu, ač někdy drsnou, před kterou nemůžeme zavírat oči. Mrazivý příběh podtrhuje nadpozemským hereckým výkonem Charlize Theronová, která si záslouženě odnesla sošku oscara... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Charlize 'Monster' predstavila monštruóznym výkonom naozaj dokonale, klobúk dole, naozaj, prvotriedny výkon. Citovo veľmi dobre skonštruované, čo divák sám pocíti najmä na konci a ženská režisérka vedela asi veľmi kvalitne kam udrieť. Drsná, veľmi drsná výpoveď s prostredia amerického chodníku (šľapania) s príbehom o dvoch stratených dušiach na pokraji spoločnosti. A hlavne som vždy rád, keď to celé nie je o americkej bezchybnosti a najmä to ma vytiahlo z depresívne stanovenej atmosféry tohto filmu. 80%. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (32)

  • Snímek podle skutečných událostí debutoval v amerických kinech 26. prosince 2003 jen ve čtyřech kinech a odnesl si za první tři dny 86 831 dolarů. Po půlroce, kdy už samořejmě zasáhl více promítacích ploch, vydělala 8-milionová produkce 34,5 mil. dolarů. (imro)
  • Slovo „fuck“ a jeho různé odvozeniny se ve filmu objeví 189krát. (imro)
  • Aileen Wuornosová ve 14 letech otěhotněla a narozeného syna dala k adopci. (jenik71)

Související novinky

Thor a Captain America chytají druhý dech

Thor a Captain America chytají druhý dech

25.09.2011

Komiksoví fanoušci v ČR se vztekají, že The Avengers se budou promítat pod přeloženým názvem Mstitelé, ale svět se točí dál. V Marvel Studios se neflákají. Thor 2 už byl oficiálně schválen, dokonce… (více)

Místo ulic válečná zóna

Místo ulic válečná zóna

29.08.2006

Tak se zdá, že irský herec Stuart Townsend definitivně zlanařil dlouholetou přítelkyni Charlize Theron do svého režijního a scenáristického debutu. Držitelka Oscara za výkon v dramatu Zrůda bude… (více)

Reklama

Reklama