Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký romantický film o dívce, která velice touží stát se slavnou zpěvačkou.  LeAnn zpívala nejdřív doma, pak v kostele s babičkou, nyní se pomalu blíží naplnění jejího snu, že jednou vystoupí v legendráním Nashvillu. S rodinnou kapelou cestuje po Spojených státech, její hlas už zazněl i z rádia. Ale právě, když má stanout na vytouženém pódiu, dovídá se, že babička těžce onemocněla. Zrušit koncert je pro ni nemyslitelné. Téhož dne se potkává s kdysi slavnou zpěvačkou Faith a po rozhovoru s ní se rozhodne za babičkou odjet... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Faye 

všechny recenze uživatele

….. „Nevím proč všichni říkají, že dívky sní o tom, že budou princeznami. Já jsem nesnila, chtěla jsem zpívat ve velké opeře …. Jenže je mnoho mil mezi snem a jeho uskutečněním. To bylo ještě hodně daleko “ . Autobiografický příběh, podle vlastního scénáře, country zpěvačky LeAnn Rimes ( její písničky zní např. ve filmu „ Coyote Ugly “, ve kterém si na konci sama zazpívá alespoň na baru). Tady „ Prázdniny v mém srdci“ je LeAnn Rimes v hlavní roli své vlastní cesty za slávou z malé farmy do Grand Ole Opry a vlastně ještě dál, vždyť její CD dorazila i ke mně domů. Písničky jsou fajn, film tedy už tak moc ne, ale 3* dám. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Málo hodnocený a málo promítaný filmeček, který i přes zjevně "hallmarkovskou" náladu umí fakt pohladit na srdci. Jednak milým výkonem mladičké LeAnn Rimesové, která prorazila hlavně jako uznávaná zpěvačka, ale také pro na svou dobu vkusně využitý dějový twist a neposledně pak pro krásnou závěrečnou píseň.  Mít to v rukách zručnější režisér a dát tomu trošku áčkovější kabát a trošku méně pánbíčkářtví (i když to k té kultuře i k tomu příběhu holt patří), dovolím si tvrdit, že by to i v kině svou cílovku našlo. ()

Reklama

Reklama