Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nightstalker je šílený, sadistický násilník, který si libuje v rituálních vraždách a znásilnění. Během několika málo týdnů se stává postrachem celého Los Angeles. Vypadá to, že policie je na něho krátká. Z toho důvodu je vytvořena speciální jednotka, která má za úkol toho psychopata za každou cenou dopadnout. Závod s časem tak může začít. (topr harley)

(více)

Recenze (3)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Faktov sa film pridržiava asi ako bezruký zábradlia, hercom zabudli povedať, že už ide ostrá a režisér sa asi ani nedostal do práce. Za "tónov" metalu a chrchlania (AKA spev), spolu s démonom na zadnom sedadle, sa RR preváža po meste a vraždí. Na druhej strane bolo veľmi zábavné (aj keď asi neúmyselne) sledovať prácu tých šikovných policajtov a veru, nejeden dialóg mi vohnal červeň do tváre, keď som sa hanbila namiesto scenáristu. Potom som už len, podobne ako niekoľko postáv, freneticky vrtela hlavou. ()

POciSEM odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby si skutečnej RR počínal tak jako v tomhle filmu,byl by chycenej hned po první vraždě.Jinak to má docela solidní hudbičku k navození atmosféry ale k čemu to je když jí kurvý neskutečně trapnej titulní vrahoun se svojí jedinou dokola se opakující a posléze už na nervy lezoucí větou "Miluješ Satana?".Čekal sem aspoň průmer ale je to spíš průjem. ()

glum88 

všechny recenze uživatele

Grindcore a roztřesené záběry , pokaždé když si dal Ramirez šlukofku cracku působily opravdu velmi chaoticky . Na druhou stranu , dějová linka točící se okolo Roselyn Sanchez a Dannyho Treja , kterou se tam scénarista pokoušel nacpat násilím a vůbec tam nepasovala , byl nehorázný trapas . Člověk by málem řekl , že něco takového se nemohlo nikdy stát ... ()

Reklama

Reklama