Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, že zrovna tahle romantická komedie mi sedla přímo na míru. Randit jenom na svátky, aby rodina byla spokojená, jak originální. Každopádně největší podíl na tom má hlavní dvojice, ta chemie mezi nima fungovala už od začátku. Navíc mi to přišlo strašně přirozený, vtipný a tak. Kombinace bejt naměkko a zároveň se smát, je nejvíc. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Možná to také znáte - jsou Vánoce, už začínáte mít trochu plné zuby pohádek a tak přichází čas pustit si doma romantickou komedii, jejíž děj se točí kolem svátků. Pak procházíte Netlix, najdete něco se slibným obsazením a doufáte, že to nebude úplná blbost. Tady se to povedlo tak napůl. Ústřední dvojice funguje dobře, jejich chemii jsem jim vcelku věřil a hlavně Emma Roberts je příjemná jako vždy. To je však bohužel vše. Film jinak jede podle zaběhnuté šablony, nemá moc čím překvapit, bohužel mu zcela chybí důvtip a jakékoliv pokusy o humornou situaci či dialog se zcela míjí účinkem. Nic víc než mírně podprůměrná oddechovka. ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to Netflix romantická komédia to celkom ujde. Verím tomu, že pre určitú skupinu obyvateľstva to je dokonalý film. Ja som si už zvykol, že u takýchto komédií sa proste nezasmejem, väčšinou to má iba komický dej. Nebavilo ma to po celý čas, niečo bolo zbytočné, ale celkovo, ako film s nevinným nápadom to beriem. Nad tou úprimnosťou som sa občas aj pousmial. 6/10 (Videné 9.11.2020, Originálne znenie) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Štandardná romantická komédia, aj keď s pomerne originálnym nápadom. Romantické prvky však prebrali snáď skoro všetky slaďučké klišé aké si len viete predstaviť. Vrátane vyvrcholenia, zápletky a rozuzlenia. Nič prevratné, no pozerať sa na to dá, a miestami bola aj sranda (napríklad scénka s laxatívom). Najlepšie pozerať s pubertálnymi dcérami. Priemer. 60/100 ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Klasické rutinní řemeslo, ale dobře natočené. Představa post-moderny v mainstreamu je vtípek: "pitomé romatnické komedie, oni furt dělají, že se nechtějí, přitom jsou na plakátu, tak je jasný, že spolu skončí." Tak proč to děláte stejně, milí tvůrci, když vás to tak štve? Nebo nedejbože napsat skript tak, aby to nebylo jasný od začátku až do konce? Ne raději si z toho uděláme jakože srandu. :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)
  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)

Reklama

Reklama