Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec by se rád zbavil své duševně narušené dcery z předchozího manželství, a tak vymyslí ďábelský plán: zabije ji vražedný psychopat, kterého nechá propustit z ústavu a naláká ho do jejich domu. Psychopat a dívka se však do sebe zamilují. Livia je zhýčkaná dáma sužovaná bludnými představami nebeských zjevení, Pointpoirot zase šílený masový vrah, který je na útěku z vězení. Osud záhy svede oba dohromady a poté, co se Livii podaří zmařit Pointpoirotovy počáteční pokusy ji zavraždit, se mladá žena do okouzlujícího psychopata zamiluje. Dvojice rychle skoncuje s Liviinou rodinou chamtivců - která ji stejně měla v plánu zabít a shrábnout její bohatství - a zatímco počet mrtvol narůstá, mezi oběma vzplane milostný cit. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

markotter 

všechny recenze uživatele

Tak chtěl být tento film ujetý a jiný, až mě z toho málem klepla pepka. Hlavně ústřední bláznivka mě lezla nesnesitelně krkem. taky bych jí zabil. ()

snaked 

všechny recenze uživatele

Pointpoirot (Bernard Giraudeau) a jeho záchvaty. Neustálé měření tlaku. Z mírumilovné idyly do vražedného úprku s napřaženým nožem... Dámy utíkají s jekotem... Daleko neutečou... A ta osudovost - krásná Livia (Elsa Zylberstein) a její vykládání karet.... Konečně potká osudového muže... Oblíbená scéna: mrtvoly sedící u stolu. Perfektně naaranžováno. Asi ne pro každého, ale já osobně snímek považuji za hodně vtipný a zdařilý. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama