Reklama

Reklama

Rakkî sukai daiamondo

  • angličtina Lucky Sky Diamond (více)
všechny plakáty
Japonsko, 1990, 60 min

Režie:

Izó Hašimoto

Recenze (5)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bizarní, krvavé, morbidní, ujeté. Všechno, co se dá od série čekat, splňuje i tento neoficiální díl. Alespoň zpočátku. Závěrečná naháněčka s pánem v krabici díky své nenápaditosti, přepálenosti ohledně stopáže a bezvýchodnosti nakonec snímek (který se rozjížděl docela dobře), dost stahuje k odpadu. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že toto nepotrebuje obšírnejší komentár, napíšem len to, že ak náhodou máte až príliš dobrú náladu, toto vám ju zaručene pokazí a poserie zvyšok dňa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že v úkolu šokovat tenhle snímek uspěl. Jakkoli. Chybí zde jakýkoli děj, který by držel film pohromadě, tvůrce se místo toho snaží hrát psychedelickou hru, která by podle jeho představ asi měla mluvit sama za sebe. Mluví, to zase ne, že ne, ale to, co říká, je prostě neskutečně ohrané a v rámci žánru i nudné. Tvůrci nejdou za hranice, chtějí překvapit jen podivným, drogovým oparem. A to je jediné, co vám dají navíc. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je len o jednej je*nutej krave,ktora vecne krici,absolutne filmove dno,ktore mozem hodnotit ako sra*ku...:-) ()

Reklama

Reklama