Reklama

Reklama

Širjó no wana 2: Hideki

  • Japonsko Shiryo no wana 2: Hideki (více)

Recenze (6)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička a vlastně s ní nemá nic společného kromě názvu. No taky ji dělal jiný režiser. Odehrává se v městě. Opět si užijeme docela dost gore a hlavně záplav krve. Ale nic moc. Není tam nic navíc co by upoutalo pozornost. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zapomeňte na první díl, tohle je úplně o něčem jiném. Tlustá hlavní hrdinka filmu toho moc nenamluví a je řádně sleazy-nesympatická ostatně jako všechny postavy tady toho filmu ... Prvních 30 minut se budete jen nudit, nic se tam neděje. posledních 30 minut na vás film vysype nějaké ty vnitřnosti, bizardnosti, zvrácenosti, gore-efekty, krev apod. Ale celkově je to prostě nuda, nic výrazného. Nejlepší sranda je asi úplně na začátku, kdy mi před titulkami naběhlo japan shock. Tak jsem si říkal "Hurá, tak poprvé oficiálně uvidím ten tolik tolik zmiňovaná japan shock!" No tak takhle bych si ho tedy s dovolením tedy nepředstavoval ... Ale dá se na to kouknout, úplná blbost to není. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po celkem překvapivě dobrém první dílu jsem nějak do dvojky nespěchal. A bylo to dobře protože díky tomuhle je první díl zazděn. Tohle je totiž dost nepovedené pokračování. Ono by mi to nevadilo kdyby se to ale nejmenovalo Evil Dead Trap. S prvním dílem to nemá nic společného. Navíc je to šílená nuda o nepříjemné hlavní hrdince. A to je všechno celou dobu totiž čekáme na něco než se to něco začne dít. A přijde to ale až s koncem. Bohužel hodně velká slabota. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Místo pokračování jde spíš jen o svezení se jménu prvního dílu, nicméně svezení to není vůbec zlé. Režisérem není Ikeda ale jeden ze scénáristů Akiry a rozdíl je patrný velmi brzy. Evil Dead Trap 2 je méně hororový/slasherový ale zase o to víc artový a pln symboliky. Ač film příliš nevyděsí tak bizarní je až běda. Navíc nový režisér Izô Hashimoto je s kamerou velmi zručný a film je prošpikován hned několika vyloženě povedenými záběry. Nevalná pověst tohoto filmu je definitivně nefér a i když by místo pokračování měl Evil Dead Trap 2 být spíš samostatným filmem, tak jde o solidní podívanou. 70% ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Telenovelové pokračovanie hororu známeho ako "Evil Dead Trap 2", ktoré ani z ďaleka nedosahuje kvalitu prvého drsného dielu. Pomenej gore efektov, striekancov krvi, nesympatickí herci, nepočúvateľná hudba, to všetko zráža na kolená známu sériu "Evil Dead Trap" a robí z nej len smiešnu slátaninu, zaujímavú hlavne vďaka jej názvu, ktorý preslávila prvá časť. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama