Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pablo bojoval ve španělské občanské válce. Dostál svému slibu, že už se do své vlasti nikdy nevrátí a usadil se ve Francii, kde se svou ženou vychoval tři bezprizorní chlapce. Nyní, když cítí, že se blíží jeho konec, zavolá si Maxe, Charlieho a Léa a požádá je, aby mu splnili jeho poslední přání. Chce dovézt sošku Svaté Panny, která tehdy zůstala ve Španělsku a nyní je přísně střežena. Pablo ví přesně co, dělá, a co je v životě důležité. Cesta nevlastních bratrů je cestou k vzájemného poznávání a především je povede k poznání sebe sama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Skip 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný a veselý film o cestě tří nevlastních bratrů z Francie do Španělska, kam je pošle jejich adoptivní otec, veterán španělské občanské války, aby mu přivezli sošku Madonny, jež pro něj moc znamená, jelikož mu dodala sílu v těžkých časech války. Samzořejmě nic není jednoduché, ale nakonec se dílo podaří, všichni jsou spokojeni a jediné, co opravdu staříka zajímá, je, jestli jeho bývalí spolubojovníci ve Španělsku vypadají hůř než on. To samé se dá říct i o stařících ve Španělsku. Žádná třeskutá psina, ani přehršel situační komiky, ale lehce stravitelná komediální jednohubka light. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Pěkná komedie. Akorát ve střední části by to chtělo lehce prostříhat, a nebo spíše nějak oživit, protože se to místy vleče. Zábava to ale je, to se musí uznat.... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama