Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dcery venkovského lékaře Laura a Jane jsou naprosto odlišné – Jane extrovertní a průbojná, Laura introvertní a romantická. Jednoho dne se Laura náhodou seznámí s Williamem, který zdědil nedaleké panství, a postupně se spolu sblíží. Dívka na něj ale zanevře kvůli vyslovené hlouposti a odjede pracovat do nedalekého městečka. V té době se vrací ze studií Jane, rovněž se seznámí s Williamem a naváže s ním milostný poměr. Ten nezůstane bez následků, následuje tedy svatba. Při ní si nevěsta všimne, že vztah mezi Laurou a Williamem stále trvá. Mladé manželství už od samého začátku není šťastné… (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Talita1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantický film podľa Rosamundy Pilcherovej, v ktorom hviezdi modrooká herečka Eva Habermann v hlavnej úlohe. Ako názov naznačuje, pôjde tu o milostný trojuholník medzi dvoma sestrami a jedným mužom. Zároveň sa divákovi predkladá aj téma sesterského puta. Medzi sestrami sa totiž objavuje podpora, láska ale aj závisť či výčitky. Hudba a exteriéry sú ako vždy nádherné. To pravé pre milovníkov romantiky. ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to podruhé ve velmi krátkém časovém intervalu (oboje "nucené" sledování). Divil jsem se, jak je možné, že takováhle "chuťovka" může být tolikrát opakovaná v TV.. Dnes jsem to viděl na Primě, na čem minule už si nevzpomínám, ale myslím si, že jsou lepší filmy, které by mohla televize Prima vysílat 5x ročně... Typická německá vymývárna mozků "o dokonalém člověku plném lásky a pochopení, kterého nic nezlomí". Ale holkám to moc slušelo, takže dvě hvězdičky.. :-) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama