Reklama

Reklama

Bunny

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný / Fantasy
USA, 1998, 7 min

Režie:

Chris Wedge

Scénář:

Chris Wedge

Obsahy(1)

Příběh stařičkého zajíce, který si chtěl v klidu jednoho večera uvařit večeři, ale stále jej za okny domu obtěžovala můra, když se mu dostala do domu, spolu se surovinami ji dal na pekáči do trouby .. (ČSFD)

Recenze (31)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jako začátky tvůrce úspěšné Doby ledové tento kraťas rozhodně neurazí... Můra je roztomile pitomoučká, králík stařešina patřičně zavrzelý (navíc v něm jde skvěle zahlédnout předchůdce šavlozubé veverky), a nečekaně poetický konec dělá z tohoto animáku něco mnohem více, než čím se zprvu zdá být. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Stařec a moře... Ehm, tedy nesympatický zaječí stařeček, který má již své dny bezstarostného hopsání dávno za sebou a jedna můra. Na dobu vzniku více než slušné technické zpracování, ale na můj vkus je to až příliš lacině sentimentální. Navíc to klidně mohlo být kratší a nějaký závěr by tomu také neuškodil. Nechce se mi věřit, že by se v roce 1998 nenašel lepší animovaný kraťas. ()

Reklama

PEZ 

všechny recenze uživatele

Neskorsi reziser Ice Age napisal a zreziroval tento kratas v roku 1998 a dostal zan aj Oscara za najlepsi kratky animovany film. Na moj vkus je tento melancholicky kusok az prilis sentimentalny, resp. tlaci na city prilis priamociaro, nasilu. Samozrejme aj animacia odvtedy pokrocila o pekny kus dopredu, predsalen ma tento animak uz 15 rokov. Je sucastou DVD Ice Age ako bonus. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Jako bonus na DVD "Doba ledová" je tenhle krásný animovaný kraťas od Chrise Wedge. Poslední zápas králičího stařečka s můrou a konečné smíření. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama